Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Woensdagavond geef ik les in Edelstenen slijpen.

Hoe leuk is dat? Je eigen stenen slijpen misschien wel voor de sieraden die je zelf gaat maken.
Bodali Jewels geeft op de woensdagavonden Cabochon slijpen van 18.30-21.30 uur.
Heb je interesse, neem dan even contact met me op als je wilt deelnemen of voor alle datums die gepland staan.

Tijdens de lessen leer je zelf edelstenen of stenen cabochon te slijpen. Dit doe je in het atelier van Bodali Jewels aan de Joseph Ledelstraat 110 in Den Haag. Natuurlijk geef ik je intensieve begeleiding bij het slijpen en zal kritisch zijn of wat goed gaat en wat beter kan. Het is opbouwende feedback zodat jij straks prachtige stenen kan slijpen.

 

Welke stenen kun je slijpen?
Edelstenen die je op een mineralenbeurs, website of in een winkel hebt gekocht. Echter is het ook heel goed mogelijk om stenen te slijpen die je zelf ooit gevonden hebt op bij voorbeeld een vakantie of gewoon op straat. Ook daar kunnen pareltjes tussen zitten.
Natuurlijk kun je bij mij ook (edel)stenen kopen. Er is voldoende keus aanwezig.

 

Kom jij ook stenen slijpen?
Schrijf je dan in via het inschrijfformulier “aanmelden voor een workshop” of per mail info@bodali-jewels.com Mocht de avond al vol zitten en ik heb voldoende aanmeldingen voor nog een avond zal ik overwegen om nog een andere avond slijples te gaan geven. Kun je dan niet dan zal ik je op de reserve/wachtlijst.

 

Kosten en duur:

  • Kosten meerdere lessen cabochon slijpen zijn afhankelijk van wanneer je instapt tijdens de lopende planning. Neem voor de kosten van meerdere lessen contact met me op zodat ik een passende rekening aan je kan voorleggen.
  • Kosten losse les is €30,-
  • Duur ± 3 uur dit is inclusief opruimen
  • Exclusief materiaal
  • Tijdens deze avonden kun je gebruik maken van de aanwezige slijpmachines
  • Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers.

 

Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over wanneer er lessen zijn in cabochon slijpen? Ga dan even naar het tabblad “Kalender”. In die kalender kun je alle datums vinden die al gepland staan. Mocht je meerdere lessen willen volgen neem dan contact met me op dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Heb je nog andere vragen voel je dan vrij om me te bellen, mailen of vragen te stellen via het contactformulier.

 

Zie ook algemene voorwaarden workshops/lessen.

Volg Bodali Jewels ook op Facebook en Instagram.
Volg ook Bodali Gifts op Facebook en Instagram.

Share This Story, Choose Your Platform!