Laden Evenementen

Korte workshop zilverklei

Als je liever op deze datum een lange workshop wil volgen, neem dan contact met mij op, dit is vaak ook mogelijk.

Bodali Jewels geeft leuke, gezellige en ontspannende workshops zilverklei.
Tijdens een korte workshop zilverklei leer je met zilverklei te werken en ga je je eigen sieraad maken. Zo kun je oorbellen, een kettinghanger of bedeltjes maken. Ik zal duidelijk aangeven tijdens een workshop wat haalbaar is om te maken en wat niet. Je kunt tijdens deze workshop vaak meerdere dingen maken met de klei die je krijgt en de tijd die je hebt.

De workshop worden gegeven in het atelier van Bodali Jewels aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Let op Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein. Hier mag je dus NIET parkeren. Parkeren in de omgeving is tot 18 uur gratis daarna tot 24 uur betaald parkeren.

Wil je meer informatie of heb je vragen of over de workshops zilverklei dan beantwoord ik deze natuurlijk graag. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen, een mail sturen of even bellen.

Kosten voor de korte workshop in het atelier zijn €70,- per persoon dit is inclusief
– 7 gram Art Clay Silver
– Gebruik van alle gereedschappen en benodigdheden om een sieraad te maken
– Koffie, Thee, Ranja en wat lekkers.
Exclusief
– kettingen, oogjes, hangeroogjes, steentjes, oorhaken, oorstekers, oorbel vlindertjes, fournituren etc.
Duur
Maximaal 4 uur.
Let op: loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

Wil je met spuit-zilverklei werken zit daar een meerprijs aan. Natuurlijk kun je als je tijd over hebt meerdere sieraden maken, als je meer zilverklei of spuit-zilverklei nodig hebt kun je die altijd bij kopen. De meerprijs dient aan het einde van de dag betaald te worden, dit kan contant of doormiddel van een betaalverzoek.

Aan het einde van de workshop ga je gegarandeerd met een zelfgemaakt sieraad van 99,9% zilver naar huis. Puurder zilver dan dit kun je niet hebben.

Kom je ook een workshop zilverklei volgen?

Kijk hier voor datums. Schrijf je dan snel in voor een workshop zilverklei via het aanmeldformulier! Er is plaats voor 8 personen. Mocht de workshop vol zitten dan kan ik je op de reservelijst zetten voor als er iemand uitvalt. Of je kunt voor een andere datum kijken.
Naast de geplande workshops is het ook mogelijk om een datum in overleg te plannen, vul dan het contactformulier in of bel even.

Kosten voor de workshop op locatie, minimaal 5 personen, is €80,- per persoon dit is inclusief 
– 7 gram Art Clay Silver
– Gebruik van alle gereedschappen en benodigdheden om een sieraad te maken
– Lekkers voor bij de thee of koffie
Exclusief:
– koffie en thee
– ketting, steentjes, zetkastjes, oorhaken, oorstekers, oorbel vlindertjes, fournituren etc.
– mijn reis- en parkeerkosten.
Duur
ongeveer 4 uur.
Voor meer informatie neem hiervoor contact met me op.

Zie ook algemene voorwaarden workshops/lessen.

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.

Share This Story, Choose Your Platform!