Laden Evenementen

Zilverklei workshop van 10-16 uur = VOL

Bodali Jewels geeft leuke, gezellige en ontspannende workshops zilverklei. Tijdens een workshop leer je om met zilverklei te werken en ga je je eigen sieraad maken. Zo kun je oorbellen, een kettinghanger, bedeltjes of een ring maken. Ik zal duidelijk aangeven tijdens een workshop wat haalbaar is om te maken en wat niet.

De workshop worden gegeven in het atelier van Bodali Jewels aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Let op Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein. Hier mag je dus NIET parkeren. Parkeren in de omgeving is tot 18 uur gratis daarna tot 24 uur betaald parkeren.

Wil je meer informatie of heb je vragen of over de workshop zilverklei dan beantwoord ik deze natuurlijk graag. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen, een mail sturen of even bellen.

Kosten voor de workshop in het atelier zijn €104,- dit is inclusief
– 10 gram Art Clay Silver.
– Gebruik van alle gereedschappen en benodigdheden om een sieraad te maken.
– Koffie, Thee, Ranja en wat lekkers.
– lunch.
Exclusief
– kettingen, oogjes, hangeroogjes, steentjes, oorhaken, oorstekers, oorbel vlindertjes, fournituren etc.
Duur
Maximaal 6 uur.
Let op: loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

Tussen het werken met zilverklei heb je momenten dat je moet wachten, dan kun je een lunchmomentje pakken.

Wil je met spuit-zilverklei werken en/of wil je fournituren/kettingen gebruiken of (bij)kopen zit daar een meerprijs aan. Vaak kun je als je klei en tijd over hebt meerdere sieraden maken, als je meer zilverklei of spuit-zilverklei nodig hebt kun je die altijd bij kopen. De meerprijs dient aan het einde van de dag betaald te worden, dit kan contant of door middel van een betaalverzoek.

Aan het einde van de dag ga je gegarandeerd met een zelfgemaakt sieraad van 99,9% zilver naar huis. Puurder zilver dan dit kun je niet hebben.

Kom je ook een workshop zilverklei volgen?

Schrijf je dan snel in voor een workshop zilverklei via het aanmeldformulier! Er is plaats voor 8 personen. Mocht de workshop vol zitten dan kan ik je op de reservelijst zetten voor als er iemand uitvalt. Of je kunt voor een andere datum kijken. Wil je met meer mensen komen neem dan even contact met me op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.
Naast de geplande workshops is het ook mogelijk om een datum in overleg te plannen.

 

Zie ook algemene voorwaarden workshops/lessen.

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.

Share This Story, Choose Your Platform!