Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Les edelstenen slijpen.

Bodali Jewels geeft op de woensdagavonden edelstenen Cabochon slijpen van 19-22 uur. Neem even contact met me op als je wilt deelnemen of voor alle datums die gepland staan.

Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om zelf edelstenen of stenen die je zelf ooit gevonden hebt cabochon te slijpen in het atelier van Bodali Jewels aan de Joseph Ledelstraat 110 in Den Haag. Natuurlijk zal ik hier begeleiding bij bieden.

Wil je deelnemen dien je, je in te in te schrijven via het inschrijfformulier “aanmelden voor een workshop” of per mail info@bodali-jewels.com Mocht de avond al vol zitten en ik heb voldoende aanmeldingen voor nog een avond zal ik nog een andere avond cabochon slijpen gaan geven. Kun je dan niet dan zal ik je op de reserve/wachtlijst.

Kosten meerdere lessen:

Kosten voor het cabochon slijpen zijn afhankelijk van wanneer je instapt tijdens de lopende planning. Neem voor de kosten van meerdere lessencontact met me op zodat ik een passende rekening aan je kan voorleggen.

Kosten losse les:

Duur van de les is 3 uur inclusief opruimtijd, kosten zijn €20,- per les. Edelstenen zijn niet inbegrepen. Neem zelf edelstenen en stenen mee die je wilt slijpen. Er zijn ook stenen aanwezig, echter zijn deze wel tegen betaling.

Tijdens deze avonden kun je gebruik maken van de aanwezige slijpmachines, koffie, thee, ranja en wat lekkers. Er is sap en aanwezig tegen een kleine vergoeding. Sap €0,50 per pakje. Frisdrank klein blikje €0,50 en groot blikje €0,75.

 

Zie ook algemene voorwaarden workshops/lessen.