Laden Evenementen

Samen Liefdesringen maken

Hoe speciaal en uniek is het als je samen met je liefde vriendschaps- partnerschaps-, verlovings- of trouw sieraad maakt voor de speciale gelegenheid in jullie leven. Dit kan een ring, kettinghanger, armband of oorbellen zijn, het is net waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Voordat jullie naar mijn atelier komen om het sieraad te maken bespreken we eerst wat jullie wensen zijn voor dit speciale sieraad. Dit kan in mijn atelier zodat jullie de sfeer al kunnen proeven of via beeldbellen.

Het volgende zal besproken worden:
– Wat voor sieraad willen jullie maken?
– Welke materiaalwensen hebben jullie? Zilver, goud of art clay? Wel of geen steen?
– Hebben jullie ideeën voor het ontwerp?
– Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden.
– Eventueel zal ik m.b.h.v. een schets proberen visueel inzichtelijk te maken hoe het sieraad eruit zal gaan zien.
– De datum, tijden en de kosten voor de dag en eventuele uitloop zal besproken worden.
Na de voorbespreking is het mogelijk dat ik een schatting maak van de materiaalkosten voor het sieraad. Dit is geheel afhankelijk van wat jullie wensen zijn.

Het is ook mogelijk dat jullie oude sieraden gebruiken die jullie kunnen verwerken voor deze speciale ringen. Het verwerken van oude sieraden kost meer tijd en is het mogelijk dat de workshop over twee dagen verdeeld wordt. Het is ook mogelijk dat ik (tegen vergoeding) de oude sieraden al voorbewerk zodat jullie meteen aan de slag kunnen.

 

De dag zelf:

Deze dag staat in het teken van jullie. Er zullen dan ook geen andere mensen aanschuiven, zodat jullie deze unieke ervaring samen kunnen beleven.
Ik zal jullie uitleg geven over hoe jullie het maken van het sieraad gaan uitvoeren. Ik breng jullie op de hoogte van de veiligheidsaspecten en de huisregels van Bodali Jewels. Waarna jullie onder begeleiding en zo nodig met hulp van mij aan het werk om deze speciale sieraden te maken.

De workshop is van 9.30 tot 15.30 uur in het atelier van Bodali Jewels met de mogelijkheid tot uitloop tegen een meerprijs die van te voren gecommuniceerd wordt. Het atelier is gelegen aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag.
Kom je met de auto is het atelier het makkelijkste te bereiken vanuit de Hanenburglaan ter hoogte van nummer 78. Op de flat aan de andere kant zie je duidelijk 302 staan. Het atelier bevindt zich op de begaande grond en de ingang is aan de kopse kant van het gebouw.
Let op  het parkeerterrein voor de flat is privé terrein. Hier mag je dus NIET parkeren. Parkeren in de omgeving is tot 18 uur gratis daarna tot 24 uur betaald parkeren.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig. Lunch en/of fruit wordt niet standaard verzorgd en dien je zelf mee te nemen. Mocht je er een lunch bij willen is hier ook een mogelijkheid toe, dit zal van te voren ook besproken worden.

 

Kosten:

Kosten van de de dag en de eventuele uitloop zullen tijdens de voorbespreking besproken worden. Na het plannen van de datum ontvang je een betaalverzoek of een factuur. Het bedrag dient binnen 5 dagen betaald te worden zodat de datum van optie naar reservering veranderd wordt. De optie is 5 dagen geldig.  Zie voor verdere informatie ook de algemene voorwaarden workshops/lessen. Let op bij betaling ga je automatisch akkoord met alle algemene voorwaarden van Bodali Jewels.

De materiaalkosten zullen a.d.h.v. jullie wensen berekend kunnen worden zodat jullie een schatting hebben van de materiaalkosten. Wordt er met goud gewerkt zal hier ook een aanbetaling voor gedaan dienen te worden. De andere kosten dienen voor verlaten van het atelier voldaan te zijn.

Er is een mogelijkheid om de sieraden te graveren, echter besteed ik dit uit bij een goede graveur!

Komen jullie samen een Liefdessieraad maken?

Wil je meer informatie of heb je vragen of over de workshop zilverklei dan beantwoord ik deze natuurlijk graag. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen, een mail sturen of even bellen.

 

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.

Share This Story, Choose Your Platform!