Over mij

Over mij foto

Van kind af aan ben ik erg creatief en geïnteresseerd in sieraden. Op jonge leeftijd maakte ik sieraden van metaal, draad en kralen. Daarnaast genoot ik ervan om leuke knutselwerkjes te maken. Nadat ik een workshop ring maken bij een edelsmid had gevolgd, ben ik zo enthousiast geworden over het vak edelsmid. Ik ben toen zelf een opleiding gaan volgen. Ik volg nog steeds diverse workshops en cursussen. Ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Zo heb ik in juni 2018 de cursus gevolgd voor Art-Clay instructrice. Hierdoor mag ik onder het merk Art-Clay officieel workshops geven in het werken met Art-Clay. Beter bekend is als zilverklei.

Sinds februari 2017 heb ik een eigen atelier waar ik met trots, plezier, geduld en precisie werk aan de kunstwerkjes voor Bodali Jewels. Tevens geeft ik hier, maar ook op locatie, diverse workshops en les. Zowel voor individuen, kleine groepjes, vrijgezellen- en bedrijfsfeestjes, maar ook voor stelletjes die samen relatieringen willen maken.

Voor Bodali Jewels maak ik gebruik van diverse materialen als (on)edele metalen, Art-Clay, geslepen en ruwe, al dan niet edelstenen. Ik maak gebruik van diverse methodes als gieten, smeden, etsen, reticuleren, kleien/bakken, slijpen, rijgen en knopen. Ik ben van mening dat tijdens het verwerkingsproces de natuurlijke materiaaleigenschappen de ruimte moeten krijgen hun werk te doen. Het kan dan wel eens voorkomen dat als ik een ontwerp heb gemaakt er iets veel mooiers wordt gecreëerd dan dat ik van te voren had kunnen bedenken. Een origineel en uniek ontwerp zijn essentieel bij het maken van een handgemaakt sieraad.

Sinds kort heb ik Bodali Jewels uitgebreid met een nieuwe bedrijfstak, Bodali Gifts. Voor Bodali Gifts maak ik gepersonaliseerde cadeaus door middel van bedrukken, etsen en persen. Deze gepersonaliseerde cadeaus worden speciaal voor jou gemaakt waardoor je iemand een bijzonder en persoonlijk cadeau kan geven.

Ik heb ervoor gekozen om de webshop van Bodali Gifts bij die van Bodali Jewels te voegen zodat alle producten van Bodali op dezelfde website te vinden zijn. Als je op Webshop gaat staan kun je een keuze maken uit Bodali Jewels en Bodali Gifts.

Ik werk graag in opdracht van klanten. Samen brainstormen en deze ideeën vertalen naar een uniek en speciaal ontworpen sieraad dat met liefde en trots gedragen zal worden.

Daarnaast vind ik het leuk om van oude, kapotte of niet meer gedragen sieraden een mooi nieuw sieraad te maken, dat oude herinneringen bij zich blijft dragen, maar ook nieuwe herinneringen creëert.

Mijn grootste passie is dan ook creatief bezig zijn en mooie, unieke kunstwerkjes creëren.

Enthousiast geraakt?

Ben je enthousiast geraakt en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik help je graag met het maken van jouw unieke sieraad. Je kan contact opnemen via het contact formulier.

Contact opnemen