Sieraden maken in opdracht

Sieraden maken in opdracht

Ik werk graag in opdracht van klanten. Samen brainstormen en deze ideeën vertalen naar een uniek en speciaal ontworpen sieraad dat met liefde en trots gedragen zal worden.

Tijdens het brainstormen zal ik de mogelijkheden met je bespreken. Ik denk graag met je mee zodat het een uniek, mooi en vooral draagbaar sieraad wordt.

Tijdens het overleg maak ik een ruwe schets van het sieraad dat jij voor ogen hebt, zodat jou visuele idee overeenkomt met het mijne. Ik werk de schets zo nodig verder uit. Als je tevreden bent over het ontwerp en de kosten ga ik het sieraad met passie en grote zorg tot een mooi en uniek kunstwerkje, speciaal voor jou, maken.

Hoe gaaf is dat? Wil jij ook zo’n uniek sieraad?

Neem contact met me op via het contactformulier, de mail of telefoon. Dan kunnen we een afspraak maken om te brainstormen over jou unieke en costume made sieraad.