Workshops en lessen
Sieraden maken en Cabochon slijpen!

Kom je eigen sieraden maken bij Bodali Jewels!

Sieraden maken bij Bodali Jewels kan in het gezellige atelier, maar ook op locatie. Het atelier is tot 20 mei gevestigd aan de Joseph Ledelstraat 110 in Den Haag. Per 1 juni is het atelier van Bodali Jewels gevestigd aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de kopse kant van de flat.

Voor Edelsmeden is er ruimte voor 5 personen, voor Art Clay 8 personen en slijpen 2 a 3 personen. Ik vind het persoonlijk erg prettig om in kleine groepjes te werken. Zo kan ik iedere deelnemer voldoende aandacht geven.

Je kunt tijdens een les / lessen of workshop je eigen zilveren ring, kettinghanger, oorbellen of armband maken. Als je les gaat volgen dan begin je bij het begin en leer je het vak van Edelsmid of Art Clay kennen. Als je een workshop gaat volgen dan maak je in 1 of 2 dagen een sieraad. Je kunt dit doen om kennis te maken met het maken van sieraden of omdat je altijd al een keer je eigen sieraad hebt willen maken.

Sieraden maken met de ambachten waarin ik les en workshops geef zijn edelsmeden, zilverklei en cabochon slijpen. De onderstaande fotoknoppen brengen je naar de sub pagina’s. Waarop, per ambacht, de achtergrond van dit prachtige onderdeel beschreven staat. Tevens staan de diverse lessen en workshops die ik geef op deze pagina’s beschreven, met daarbij de inhoud, de kosten en de duur ervan.

Er zijn vaste dagen en data gepland voor lessen en workshops, deze vind je op de kalender. Echter is het ook mogelijk om in overleg met mij een datum in te plannen om een workshop te volgen. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier,  de mail of per telefoon. Dan kunnen we samen de mogelijkheden te bespreken.

Workshops op locatie worden altijd in overleg gepland. Er wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en of de locatie geschikt is voor een workshop op locatie.

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en creaties.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en creaties.

Sieraden maken - Aanmeldformulier
Sieraden maken - Cabochon slijpen
Sieraden maken - Edelsmeden
Algemene voorwaarden lessen en workshops