Kom je eigen sieraad maken!

Wil jij je eigen sieraden maken? Dan doe je dit bij Bodali Jewels!

Sieraden maken in het gezellige atelier van Bodali Jewels tijdens de lessen en workshops die ik aanbied. Het atelier is gevestigd aan de Joseph Ledelstraat 110 in Den Haag. Naast de lessen en workshops in het atelier, bied ik ook diverse workshops aan die ik op locatie geef.
In het atelier van Bodali Jewels is er ruimte voor 5 personen. Ik vind dit persoonlijk erg prettig. In deze kleine groepjes kan ik iedere deelnemer voldoende aandacht geven.

Sieraden maken met de ambachten waarin ik les en workshops geef zijn edelsmeden, zilverklei en cabochon slijpen. De onderstaande fotoknoppen brengen je naar de sub pagina’s. Waarop per ambacht de achtergrond van dit prachtige onderdeel staat beschreven. Tevens staan de diverse lessen en workshops die ik geef beschreven, met daarbij de inhoud, de kosten en de duur ervan.

Er zijn vaste dagen en data gepland voor lessen en workshops. Deze vind je op de kalender. Echter is het ook mogelijk om in overleg met mij een datum in te plannen om een workshop te volgen. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier ,  de mail of per telefoon. Dan kunnen we samen de mogelijkheden te bespreken.

Workshops op locatie worden altijd in overleg gepland. Er wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en of de locatie geschikt is voor een workshop op locatie.

Sieraden maken

Aanmeldformulier

Cabochon slijpen

Edelsmeden

Zilverklei