Art Clay Academy

Heb jij een passie voor sieraden en wil je die passie graag overdragen aan andere?
Ben jij enthousiast over het werken met Art Clay?
Wil jij je verder ontwikkelen en bekwamen in de technieken die Art Clay World jou te bieden heeft?

Wordt dan onze nieuwe collega en Art Clay Instructeur!

Staan er nog geen datums voor een (supplement) opleiding in de agenda, neem dan contact met me op dan kunnen we samen datums inplannen.

Hoe kun je Art Clay instructeur worden?

Art Clay Academy

De academy biedt het officiële opleidingsprogramma aan van Art Clay World. Het opleidingsprogramma bestaat uit Niveau 1, Niveau 2 en Higher.
Na het behalen van Niveau 1 heb je in principe voldoende kennis in huis om basisworkshops zilverklei te geven.
Wil je jezelf meer bekwamen en ontwikkelen dan is het zeker een aanrader om de opleiding Niveau 2 en Higher te volgen zodat je goed weet hoe Art Clay Silver werkt. In Niveau 2 leer je ook met Art Clay Copper, glas en Kuem Boo te werken. De Higher opleiding is om jezelf te testen, weet je wat je doet en hoe de materialen werken? Na het behalen van Niveau 2 en Higher kun je workshops geven voor gevorderden.

Hoe leuk is dat!

In de praktijk worden de opleiding in kleine groepjes gegeven waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is en ruimte voor vragen.
De opleidingen worden gegeven op diverse locaties door deskundige en volledig gecertificeerde Teachers. Zij beheren zelf hun agenda en maken met jou de afspraken rondom de planning van de opleidingen en de betaling van het lesgeld, deze dienen voornamelijk vooraf betaald te worden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de agenda of er al datums voor de Art Clay en Supplement Opleidingen gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Momenteel worden veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag, geheel vrijblijvend en kijk ik met jou naar de eventuele mogelijkheden.

Specialisaties

Naast de eerder genoemde opleidingen kun jij je ook specialiseren in Art Clay door het volgen van supplement opleidingen. In deze specialisaties leer je werken met met Art Clay Silver in combinatie met Art Clay Copper of Goud, Art Clay Silver Paper en Art Clay Silver in combinatie met porselein, glas en/of UV resin. Het is ook mogelijk om Kumihimo te leren met fijn zilverdraad in combinatie met Art Clay Silver.
De link naar de diverse specialisaties kun je hiernaast vinden.

De voordelen van instructeur

Je hebt de technieken op de juiste manier geleerd waardoor je het optimale resultaat uit met name Art Clay Silver kunt halen. Daarnaast heeft het veel voordelen om een officiële Art Clay instructeur te zijn.

De voordelen

– Er is een kortingsmodel voor het aankopen van diverse producten na het behalen van je certificaat.
– Als instructeur wordt je onderdeel van het instructeurs netwerk dat onder andere gepubliceerd wordt op de website van artclayacademy.eu
– Ontvangen van nieuwsbrieven speciaal voor instructeurs.
– Deelname aan promotionele acties naar de consument.
– Toegang tot supplement opleidingen en instructeursdagen.
– Aankopen van promotiemateriaal en speciale producten voor instructeurs.
– Het Art Clay logo voeren en officiële Art Clay Silver workshops geven.
– Het is mogelijk om ondersteuning te krijgen bij je eigen promotie.

Let op: De voordelen zijn in sommige gevallen gekoppeld aan je opleidingsniveau en je omzet niveau.

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.