Afbakservice Art Clay – zilverklei bij Bodali Jewels

Afbakservice Art Clay – zilverklei voor als jij geen goed oven hebt.

Ben jij die creatieveling die thuis aan de slag wil (of al is) met Art Clay Silver en/of zilverklei maar je hebt geen oven heeft die tot hoge temperaturen gaat? Dan heb ik de oplossing voor jou! Bodali Jewels biedt een Afbakservice Art Clay – zilverklei aan in een professionele Prometheus oven. 

Het werkstuk wordt na het afbakken gelaten zoals het uit de oven is gekomen, zodat je de werkstukken zelf thuis kunt afwerken. Het moet nog schoongeborsteld, eventueel geschuurd, gepatineerd en gepolijst worden. 

Maak een afspraak:
Ik zorg dan dat de oven op temperatuur is als je in mijn atelier aankomt. Ik bak je werkstukken af in een professionele Prometheus oven. Op werkstukken van zilverklei kun je onder het genot van een kopje thee of koffie wachten. Werkstukken van andere metaalklei met eventuele toevoegingen mag je op een later tijdstip weer op komen halen.
Een afspraak kun je maken via het contactformulier, mail, bel of WhatsApp (via de button op deze pagina) me even. 
 

Opsturen:
Wil je een werkstuk opsturen om af te laten bakken is dat natuurlijk ook mogelijk. Echter adviseer ik dat niet i.v.m. de kwetsbaarheid van je design zolang het in een nog niet afgebakken staat is. Wil je het toch opsturen? Zorg dan dat je het goed verpakt. LET OP: Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je werkstuk. Breekt het tijdens het verzenden ben ik daar niet verantwoordelijk voor. Ik zal je, bij beschadiging, natuurlijk direct na het uitpakken in mijn atelier hiervan op de hoogte stellen, dit kan dezelfde dag maar ook op een ander moment zijn.
Ik zal het werkstukken na het afbakken en de betaling d.m.v. een betaalverzoek of factuur aan je terugsturen.  Zorg ervoor dat je de juiste adresgegevens bij mij kenbaar maakt.

Heb je vragen over de afbakservice van Bodali Jewels neem dan contact met mij op via de WhatsApp button op deze pagina of via het contactformulier, de mail of bel me even.

Kosten afbakservice Art Clay – zilverklei

Materiaal Kun je er
op wachten
Kosten
Zilverklei 999 Ja €7,50 + €2,50 per werkstuk + eventuele verzendkosten
Zilverklei met sterling zilver Nee €7,50 + €2,50 per werkstuk + eventuele verzendkosten
Zilverklei 999 met glas Nee €10,00 + €2,50 per werkstuk + eventuele verzendkosten
Zilverklei 999 met porselein Nee €10,00 + €2,50 per werkstuk + eventuele verzendkosten
Zilverklei 950 Nee €10,00 + €2,50 per werkstuk + eventuele verzendkosten
Brons- of koperklei Nee €12,50 + €2,50 per werkstuk + eventuele verzendkosten

De prijsverschillen heeft te maken met het afbakproces van de klei.

LET OP:

  • Een sieraad kan altijd een beetje vervormen tijdens het afbakken ondanks dat ik het goed stud voor het de oven in gaat. Vaak is deze vervorming goed te corrigeren.
  • Maak je iets met 925 zilver erin zoals bijvoorbeeld een haakje, oogje of knopje, laat dit van te voren weten, want dan moet het werkstuk anders afgebakken  worden.
  • Slotjes kunnen niet mee afgebakken worden.
  • Je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor de werkstukken als je gebruik maakt van de afbakservice van Bodali Jewels.
  • Als je van afbakservice gebruik wilt maken en je me de stukken per post toestuurt en per post weer retour wil ontvangen ben en blijf jij verantwoordelijk voor je werkstukken. Bodali Jewels is op geen enkele manier verantwoordelijk te stellen voor breken, schade en/of kwijtraken van de werkstukken.

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg sieraden.workshops.denhaag op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.

Afbakservice art clay - zilverklei bij Bodali Jewels in Den Haag
Afbakservice art clay - zilverklei bij Bodali Jewels in Den Haag
Afbakservice art clay - zilverklei bij Bodali Jewels in Den Haag
Afbakservice art clay - zilverklei bij Bodali Jewels in Den Haag
Afbakservice art clay - zilverklei bij Bodali Jewels in Den Haag