Porselein Supplement Opleiding

Porselein met Art Clay Silver

Hoe bijzonder is het om sieraden te maken van Art Clay Silver in combinatie met porselein. Het porselein kan wit blijven, beschilderd worden met Art Clay Silver Overlay of Art Clay Gold Paste, echter kan er ook een decal aan toegevoegd worden. Het porselein wordt met de Art Clay Silver afgebakken. Dit is mogelijk doordat porselein vele hogere temperaturen aankan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het porselein van vorm veranderd.
Naast het porselein dat je in de shops voor Art Clay kunt kopen, kun je ook een combinatie maken van Art Clay Silver en scherven van oud servies. Zo kun je een sieraad nog persoonlijker maken en kan het een dierbare herinnering worden.

Sieraden met porselein hebben een uniek en speciaal uiterlijk.

Instructeurs met Niveau 1 worden toegelaten tot deze supplement opleiding.

Het is zijn twee intensieve lesdagen van 9.30-17.00 uur. Je gaat 3 sieraden maken met verschillende technieken.
1 Hanger met een “loop framing”
2 Ring met een tweepuntszetting
3 Hanger met hoge basis en decal.

In de praktijk zijn de lesgroepen niet groter dan 4 personen hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je moet doen om je certificaat te behalen.
Je werkstukken worden gefotografeerd. In samenspraak met de examen commissie worden de stukken beoordeeld. Is het resultaat voldoende ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat onverhoopt niet voldoende zijn dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Als je het certificaat voor de Porselein Supplement Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om deze technieken toe te passen in sieraden. Tevens ben je dan in staat om met deze mooie techniek workshops te geven.

Hoe gaaf is dat!

Kosten van de gecertificeerde Porselein Supplement Opleiding

De kosten voor deze 2 daagse opleiding zijn €550,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus
– de benodigde materialen om de sieraden te maken
– de gemaakte sieraden mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen betaald is vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de Porselein Supplement Opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de eventuele mogelijkheden.

Porselein - Hanger loopframing 1
Porselein - Hanger loopframing 2
Porselein - Hanger met hoge basis en decal 2
Porselein - Ring met een tweepuntszetting 1

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.