De Opleiding edelsmeden

De opleiding

De Opleiding edelsmeden in Den Haag.

Je leert in het eerste jaar op een uitgebreide manier de basistechnieken van het vak edelsmeden. In het tweede en derde jaar ga je nieuwe en verdiepende technieken leren. Na deze drie jarige opleiding kan je zelfstandig aan het werk als edelsmid. Natuurlijk zijn er hierna nog veel meer technieken te leren, want ook bij het vak van edelsmid ben je nooit uitgeleerd.
Als je meer technieken wil leren na het derde jaar is het mogelijk om er nog een of twee jaar aan toe te voegen. Je leert dan complexere technieken en deze te combineren. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een eindstuk maken. Dit ontwerp maak je geheel zelf en dient aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Op deze manier daag je jezelf uit om te kijken en ervaren of je zelfstandig een complex sieraad kunt maken.

Op welke dagen?

Dag Tijden Frequentie
Woensdag 10.00-16.00 Wekelijks *
Woensdag 19.00-22.00 Wekelijks *
Donderdag 19.00-22.00 Wekelijks *
Zaterdag** 10.00-16.00 2 x per maand – veelal de 1e zaterdag van de maand*

* Check altijd de agenda i.v.m. sluitingsdagen

** Let op, oorspronkelijk was er slechts één zaterdag per maand beschikbaar. Vanwege grote belangstelling zijn er nu twee zaterdagen waarop verschillende groepen aanwezig zijn. Indien er voldoende ruimte is en je wenst beide zaterdagen per maand les te volgen, dan is dat mogelijk, op voorwaarde dat er geen personen op de wachtlijst staan.

Handig om te weten

Er is plaats voor maximaal 5 personen. Zo is er voldoende aandacht voor iedere leerling. Je kunt instappen wanneer je wilt en naar gelang er plaats is. Het is dus niet zo dat in een bepaalde maand de opleiding start. Mocht een dag vol zitten kun je op de wachtlijst geplaatst worden. Als er voldoende aanmeldingen zijn om nog een dag of avond les te geven dan komt dat vanzelf op deze pagina te staan. Tevens zal Bodali Jewels de personen die op de wachtlijst staan hierover als eerste informeren zodat zij de eerste mogelijkheid tot inschrijving hebben.

Je werkt met je eigen meegenomen gereedschappen.

Als je je inschrijft krijg je informatie over welke gereedschappen je voor het eerste jaar moet aanschaffen. Dit geldt ook voor de daaropvolgende leerjaren.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit, lunch en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops/lessen. Zodra jij je opgeeft ga jij akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees ze daarom even door.

Kosten

Lesgeld

– De opleiding edelsmeden van 10.00-16.00 uur is €65,00* dit is voor 2 aaneengesloten dagdelen.
– De opleiding edelsmeden van 19.00-22.00 uur is €35,00* dit is voor 1 dagdeel.
– Bodali Jewels geeft tijdig aan als de kosten per dagdeel onverhoopt verhoogd worden, dit zal dan in het daarop volgende kwartaal plaatsvinden.
– Je betaalt de dagdelen per kwartaal voor de 1e woensdag van het kwartaal, tenzij je ergens anders in het kwartaal start met de opleiding dan betaal je voor de start van jou eerste lesdag.
– Bodali Jewels geeft tijdig aan als er in het kwartaal dagdelen door sluiting vervallen. Onvoorzien uitvallen door bijvoorbeeld ziekte van de docent kunnen logischerwijs op een later tijdstip ingehaald worden zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden.
– Jij als cursist hebt de mogelijkheid om voor het begin van het kwartaal 2 aaneengesloten dagdelen van 10.00-16.00 uur of 1 dagdeel van 19.00-22.00 uur aan te geven dat je niet kunt. Deze wordt niet in rekening gebracht. De overige dagdelen worden in rekening gebracht en komen niet in aanmerking voor restitutie of inhalen, dit geldt ook bij onverhoopt ziek of verhinderd te zijn.

Materialenpakket

Ieder leerjaar heb je een materialenpakket nodig om je opdrachten uit het lesboek te kunnen maken. Dit materialenpakket wordt door Bodali Jewels verzorgd en aan de hand van de opdrachten ingeschat. De kosten hiervan worden voor aanvang van ieder leerjaar berekend op de grondstofprijs. Diverse additionele kosten zijn in dit pakket verwerkt.

LET OP: Als je je aanmeld voor de opleiding ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden workshops/lessen van Bodali Jewels.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is om het paadje tussen de flats te nemen.
Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Werk van leerlingen

Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels
Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels
Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels
Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels
Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels
Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels
Opleiding edelsmeden in Den Haag bij Bodali Jewels

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg sieraden.workshops.denhaag op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.