Wil jij je kapotte sieraden laten repareren?

Reparatie kapotte sieraden

Reparatie kapotte sieraden.
Veel mensen hebben kapotte sieraden liggen of sieraden die te groot of te klein zijn.
Het wordt vaak weggelegd met de gedachten “die ga ik binnenkort even laten maken”, meestal worden deze sieraden vergeten.

Dat is toch jammer!

Als je een sieraad wil laten repareren, groter of kleiner wil laten maken, kan ik je daarbij helpen. Het is van belang dat ik het sieraad eerst zie. Niet via een foto, maar live. Zo kan ik zien wat er kapot is. Het materiaal bekijken. Welke techniek ik moet gebruiken om het te maken. Tevens kan ik ook eventuele risico’s inschatten waar ik tegen aan kan lopen tijdens het maken, verkleinen of vergroten.
Vaak kan ik op dat moment al een schatting maken van wat de eventuele kosten zullen zijn. Als ik dat niet kan krijg je van mij op een later tijdstip te weten wat de kosten zullen zijn van de reparatie.
Je kan na een afspraak zelf bepalen of je de reparatie, het vergroten of verkleinen bij mij laat uitvoeren. Voel je tot niets verplicht, als je een afspraak bij me maakt.

Wil jij iets laten repareren?

Neem contact met me op via het contactformulier, de mail of telefoon. Dan kunnen we een afspraak maken, zodat ik het sieraad kan zien en kan bepalen wat ik voor je kan doen.