Ervaringen van klanten

Hieronder zie je sieraden die ik gemaakt heb in opdracht van klanten. De sieraden zijn in overleg met de klanten gemaakt. Sommige sieraden zijn voor de klant zelf gemaakt en andere sieraden zijn door de klant als cadeau aan hun geliefde / naasten gegeven.

Ik heb aan een aantal klanten gevraagd of zij voor mij hun ervaring met mij, de samenwerking en mijn werk wilde beschrijven, zodat ik dit met jullie kan delen.

Natuurlijk heb ik de klanten toestemming gevraagd om hun ervaring hier te mogen delen!

ring met diopsiet

In loving memory

Hoi Maaike,

Je hebt voor ons niet alleen een mooi sieraad gemaakt en een tastbare herinnering aan mijn moeder, maar je hebt mijn moeder ook geholpen met afscheid nemen. Ik weet echt niet hoe ik je daarvoor kan bedanken. Die gedachte is me heel veel waard en ik doe graag ooit iets voor je terug.

x F

Ketting - Armband - Zilver - Hout - Something old to something new

Something old into something new
Al een tijdje had ik een hangertje van mijn overleden moeder. Deze wou ik heel graag zelf dragen maar het was wel wat vrouwelijk. Ik heb een tijdje gedacht met wat ik daar nou mee wou. Uiteindelijk het aan Maaike gegeven en zij is aan de slag gegaan. Wat de mogelijkheden zijn om er toch wat mannelijker sieraad van te maken. Maaike had een prachtig idee en samen vonden we in de sieradendoos van mijn moeder nog haar naamarmbandje. Deze heeft Maaike gebruikt in de hanger. Het is een prachtige hanger geworden welke ik met trots en veel plezier draag.  Van de overgebleven stukken zilver van het armbandje heeft Maaike een prachtige armband voor mijn zoontje gemaakt. Deze draagt hij iedere dag!
Dit was de tweede keer dat ik wat bij Maaike heb laten maken en zal zeker niet de laatste zijn. Iemand met kunde en vertrouwen om iets moois te maken.
Liefs Jeremiah
Oorbel in beweging

Movement
Hallo Maaike,
Mijn vriendin is er geweldig blij mee. Ik heb het hele feest genoten van de oorbel. Hij staat haar niet alleen mooi. Het is bovenal een prachtig sieraad dat je voor haar gemaakt hebt.
Succes verder met je werk, Lieve groet Marinda
Een sieraad van oude sieraden

Erven
Maaike heeft voor mij een supermooie ring gemaakt onder de naam “erven”. Via facebook en persoonlijk contact zijn we samen tot het ontwerp gekomen. De afstand Den Haag – Limburg was geen probleem. Een 10+
Groetjes Debby
Armband Loes

Bracelet of life
Ik ken Maaike al heel wat jaartjes! Toen ze was begonnen met haar edelsmid cursussen en alles voorbij zag komen vond ik haar creatieve hand al geweldig. Zelf was ik op zoek naar iets wat mij en mijn gezin verbind voor mijn vrouw. Mijn idee aan Maaike voorgelegd, zij heeft dit vertaald naar een prachtige tekening waarin het precies getekend was zoals ik in mijn hoofd had. Ik ben er echt super blij mee en mijn vrouw nog meer, welke hem met heel veel plezier draagt. Dank je wel Maaike!
Liefs Jeremiah

Zo moeder zo dochter
Maaike heeft ringen ontworpen in opdracht van mijn vader voor zijn vrouw en twee dochters. De ringen zijn van witgoud en (oud) geelgoud gemaakt met een afdruk van een camé (vrouwenportret van oorbellen ooit cadeau gegeven aan mijn moeder). De ringen van de dochters zijn identiek en de ring voor mijn moeder is wat ronder. Ze zijn heel mooi geworden en heel exclusief. Alleen wij hebben deze prachtige ringen. We worden ook regelmatig aangesproken omdat de ring er zo bijzonder uitziet. Maaike, je hebt enorm mooie ringen voor ons gemaakt, welke zeer bijzonder voor ons zijn. Heel erg bedankt voor je fantastische werk.
Liefs Corine, Martine en Gonnie

Look’s like a pearl
Ik heb Maaike gevraagd of ze nog een ring voor mijn kon maken die bij de Dots ring paste. Voor mij is het belangrijk dat deze ring altijd draagbaar is bij mijn werkzaamheden en bij mij als persoon. Maaike heeft erg goed geluisterd, er was regelmatig overleg over het ontwerp via de app. Een mooi sieraad geworden, ik ben er erg blij mee.
Mia

Infinity en Keutel van de zee
Ik heb Maaike leren kennen op het werk in de zorg. Ze vertelde mij over haar eigen bedrijfje en het werk als edelsmid. Wat ze zoal gemaakt had van zilver, maar ook van (oud) goud. Ik was zeer geïnteresseerd aangezien ik wat oud goud had. Maaike heeft ernaar gekeken en met mij de mogelijkheden besproken, waarin ze mijn wensen meenam. Ze heeft een prijsopgave gemaakt waarna ik haar de opdracht heb gegeven. Maaike heeft van het oude goud een mooie ring met granaat edelsteen gemaakt en een armbandje met een infinity teken en zelfgemaakte gouden draaikralen. Het eindresultaat was super. Een super goede ervaring met als eindresultaat mooie sieraden die ik graag draag.
Groetjes Maryse

1 jaar getrouwd
Op 20 augustus 2017 jongsleden was ik één jaar getrouwd met mijn allerliefste stoere man. We hebben de trouwdag op ons geliefde Vlieland gevierd, waar we ook getrouwd zijn. Ik wilde heel graag iets moois geven voor ons samen en dat we voor altijd bij ons konden dragen. Ik had al veel werk van Maaike gezien en was altijd onder de indruk van haar mooie sieraden. Ik heb contact met Maaike opgenomen en uitgelegd dat ik iets moois wilde voor ons beide. We kwamen al snel uit bij deze slavenarmband. Ik had totaal geen idee welke tekst erin geslagen moest worden, maar de tekst moest wel toepasselijk zijn op ons en ons verleden. Maaike begreep precies wat ik bedoelde en heeft goed meegedacht. Ze kwam met hele mooie teksten. Wat was het heerlijk om iemand te hebben die precies aanvoelde wat bij ons paste en daarmee ook met een hele toepasselijke tekst kwam. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en het resultaat was geweldig. Op 20-8-2017 heb ik mijn man verrast met dit mooie cadeau voor ons. Hij vind het prachtig en wij dragen de armbanden met veel liefde. Nu sparen we voor een mooie ring voor mij en dan mag Maaike weer iets moois creëren.
Jacq

On edge
Met Maaike vrienden geworden via een collega. Toen ik haar site bezocht was ik meteen verkocht. Wat een mooie sieraden stonden hierop. Na een tijdje kwam er een collier voorbij op Facebook met een hele mooie blauwe steen (amazoniet) erin. Omdat mijn vrouw hier helemaal weg van is heb ik meteen gereageerd. Dit was de eerste aankoop bij Bodali Jewels. Het was helemaal geweldig, zo mooi in het echt. Hierna heb ik er nog bijpassende oorbellen en een ring bij gekocht. Geef Maaike de vrije hand en er ontstaat iets prachtigs uit haar handen. Service is uitstekend geregeld en eventuele klachten worden naar tevredenheid opgelost. Ik ben super blij met Maaike als edelsmid en als u iets speciaals of aparts zoekt zou ik zeker kijken op haar site of contact met haar opnemen. Maaike is een vakvrouw in hart en nieren. Veel succes met je verdere werk.
Groetjes Ad