Workshop Diabolo ring

De workshop

In een ontspannen sfeer ga jij je eigen diabolo ring maken.

Het is een bredere basisring met daaromheen één, twee of drie dunne ringetjes. In de basisring kan eventueel een patroon gewalst worden als jij dat leuk vindt. De dunne ringetjes kunnen bestaan uit rond, parel, gedraaid, gehamerd of gepatineerd draad. Op deze manier maak jij echt jou eigen unieke ring.

Op welke dagen?

Diverse dagen

In de agenda zijn er al diverse datums voor deze workshop ingepland. Mocht je op een dag deze workshop willen volgen terwijl er een andere workshop ingepland staat? Neem dan gerust contact op met Bodali Jewels via de WhatsApp of diverse contact buttons op deze pagina. Wellicht is er nog geen aanmelding voor de ingeplande workshop en dan is het mogelijk om deze workshop daar in te plannen. Zijn er al wel aanmeldingen dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om deze workshop in te plannen.
Bodali Jewels denkt graag met jou mee.

Handig om te weten

Er is plaats voor maximaal 5 personen. Zo is er voldoende aandacht voor iedere deelnemer. Mocht de workshop vol zitten en is dit onverhoopt niet vermeld in de agenda zal Bodali Jewels contact met je opnemen om te kijken of we de workshop ergens anders in kunnen plannen.

Gereedschappen

Deze kun je van Bodali Jewels gebruiken.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit, lunch (als je er met lunchtijd bent) en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops en lessen, zodra jij je opgeeft ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom even door.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn €130,- *, dit is exclusief de materialen die je gebruikt.
De workshop duurt 5 uur.
Let op:
Loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen, zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is om het paadje tussen de flats te nemen.
Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Werk van deelnemers

Workshop diabolo ring (6)
Workshop diabolo ring (7)
Workshop diabolo ring (8)
Workshop diabolo ring (4)
Agenda Mei 2024
Workshop diaboloring
Workshop diabolo ring
Workshop diabolo ring

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.