Contact

Neem vrijblijvend contact op met Bodali Jewels voor meer informatie over de workshops, opleidingen en/of sieraden. Dit kan door het onderstaande contact formulier in te vullen of door de WhatsApp of Bellen button die op vrijwel alle pagina’s van de website staan te gebruiken.

De sieraden zijn allemaal unieke  kunstwerkjes en door Maaike met de hand gemaakt. Bij Bodali Jewels kun je ook terecht voor maatwerk. Hierbij kun je denken aan van oude sieraden nieuwe maken, as-sieraden, herinneringssieraden, een speciaal sieraad voor je geliefde of naasten, etc. Er wordt bekeken wat jou wensen zijn en mijn mogelijkheden.

De opleidingen en/of workshops zijn er in een divers aanbod waardoor het soms lastig is om te bepalen wat er bij je past. Bodali Jewels geeft hier graag advies in zodat jij de juiste en meest passende keuze maakt. 

Voor de producten van Bodali Gifts kun je contact opnemen met me. Deze zijn helaas nog niet te bestellen via de website. Je kunt wel producten die je op Instagram of Facebook bij Bodali Gifts hebt gezien bestellen door contact op te nemen.

Mocht je na 1 dag geen reactie hebben gehad. Wil je me dan contact opnemen via de WhatsApp of contactbuttons op deze pagina? Ik denk dat er dan wat fout is gegaan met dit formulier. Excuses voor het ongemak en dank je wel voor de moeite!

Contactformulier Bodali Jewels

Mocht je binnen 1 dag geen reactie hebben ontvangen neem dan contact met mij op via de WhatsApp button of door mij te bellen.

reCAPTCHA is required.

Volg Bodali Jewels ook op Instagram en Facebook voor de laatste ontwerpen.
Volg Bodali Gifts ook op Instagram en Facebook voor de laatste ontwerpen.