Kumihimo Supplement Opleiding

Kumihimo met Art Clay Silver

Kumihimo is een oude Japanse vlechtkunst van meer dan 1000 jaar oud. Het woord “kumi” betekent vlechten en het woord “himo” betekent koord. Deze vlechtkunst wordt gebruikt om prachtige koorden mee te vlechten.
In de wereld van Art Clay gebruiken we fijn zilverdraad om met de Kumihimo techniek prachtige sieraden te maken. Zo is het mogelijk om al met een simpele basistechniek een unieke zilveren armband of ketting te vlechten. Natuurlijk kun je ook met fijn zilverdraad ingewikkeldere vlechttechnieken gebruiken.

Creëer de prachtigste gevlochten sieraden.

Instructeurs met Niveau 1 worden toegelaten tot deze supplement opleiding.

De supplement opleiding Kumihimo is een opleiding van één dag van 9.30-16.30 uur. Je gaat 1 sieraad maken en leer je met behulp van een kumihimo schijf het zilver vlechten. De gevlochten band ga je als armband of als ketting afwerken in combinatie met Art Clay Silver. Gebruik je eigen creativiteit om het sieraad geheel naar eigen smaak te maken. Zo kun je er een ornament of hanger aan toevoegen.

In de praktijk zijn de lesgroepen zelden groter dan 4 personen. Hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft de benodigde uitleg over de techniek. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je moet doen om je certificaat te behalen.
Het werkstuk worden gefotografeerd. In samenspraak met de examen commissie beoordeeld de Teacher je werkstuk. Is het resultaat voldoende ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat onverhoopt niet voldoende zijn, dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Als je het certificaat voor de Kumihimo Supplement Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om deze  technieken toe te passen in sieraden. Tevens ben je dan in staat om met deze bijzondere vlechttechniek in een workshop te geven.

Dat is toch helemaal leuk!

Kosten van de gecertificeerde Kumihimo Supplement Opleiding

De kosten voor deze supplement opleiding in één dag is €400,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus
– de benodigde materialen om het sieraad te maken
– het gemaakte sieraad mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen betaald is vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de Kumihimo Supplement Opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de eventuele mogelijkheden.

Kumihimo - armband 2
Kumihimo - armband
Kumihimo

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.