Workshop gieten in Sepia

De workshop

Wat ga je doen?

In een ontspannen sfeer ga je tijdens deze workshop gieten in sepia een eigen sieraad maken d.m.v. zilver in een Ossa Sepia te gieten. Je kunt van je gegoten zilver een ring, oorbellen of kettinghanger maken.
Technieken die je gebruikt: mal maken van Ossa Sepia, zilver smelten en gieten, zagen, eventueel solderen, vijlen, schuren en polijsten.

De werkwijze in het kort:

– Je beslist welke vorm je wilt gaan gieten en welk sieraad je er mee gaat maken.
Let op: Er zijn beperkte mogelijkheden deze worden tijdens de workshop uitgelegd.
– Welke maatvoering moet je gebruiken.
– Een mal maken.
– Het zilver smelten en gieten
– Tot slot ga je het gegoten zilver afwerken tot een mooi sieraad.

LET OP

– De meeste voorbeelden op deze pagina zijn met steen. Als je dit ook wil dan kun je hiervoor nog een korte workshop bij boeken. Hier zijn extra kosten voor, zowel voor de workshop als de materialen.
– Tijdens het smelten, gieten en solderen zal ik ten alle tijden met je meekijken, dit om ongelukken te voorkomen. Andere deelnemers zullen dan even moeten wachten met hun vragen. Dit geldt ook voor jou als ik bij een ander mee kijk tijdens het werken met de brander.
– Als ik het niet verantwoord vind dat je zelf smelt, giet of soldeert (om welke reden dan ook) zal ik deze handeling van je overnemen. Dit is niet discutabel, restitutie is ook niet mogelijk als je het er niet mee eens bent. Het gaat hierbij namelijk om je eigen veiligheid en die van anderen.
– Trek dichte (bij voorkeur lederen schoenen) en niet snel vlam vattende kleding (bij voorkeur katoen en spijkerbroek) aan. Met open schoenen, slippers en vlambare kleding aan mag je niet zelf smelten, gieten en solderen.

Op welke dagen?

Diverse dagen

In de agenda zijn er al diverse datums voor deze workshop ingepland. Mocht je op een dag deze workshop willen volgen terwijl er een andere workshop ingepland staat? Neem dan gerust contact op met Bodali Jewels via de WhatsApp of andere contact buttons op deze pagina. Wellicht is er nog geen aanmelding voor de ingeplande workshop en dan is het mogelijk om deze workshop daar in te plannen. Zijn er al wel aanmeldingen dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om deze workshop in te plannen. Bodali Jewels denkt graag met jou mee.

Handig om te weten

Er is plaats voor maximaal 5 personen. Zo is er voldoende aandacht voor iedere deelnemer. Mocht workshop vol zitten en is dit onverhoopt niet vermeld in de agenda zal Bodali Jewels contact met je opnemen om te kijken of we de workshop ergens anders in kunnen plannen.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig. Fruit, lunch en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops en lessen. Zodra jij je opgeeft ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden en de informatie die beschreven staat bij deze workshop. Lees ze daarom even door.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn €165,-*.
Dit is inclusief:
– Twee sepia’s**
– Gebruik van de benodigde gereedschappen
– Afgewogen gietzilver**
– Koffie, thee en wat lekkers
– Een goodiebag.

Exclusief:
– Additionele materialen als fournituren of zilverdraad.
– Graag je lunch, fruit of eventuele andere versnaperingen zelf meenemen.

De workshop duurt maximaal 6 uur.
Let op:
Loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen, zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

Je maakt een sieraad zonder steen!

Wil je er wel een steen in verwerkt hebben dan kun je een korte workshop van 3 uur bijboeken. De kosten hiervoor zijn €90,-* exclusief materiaal steen.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.
**  let op bij extra sepia’s en/of gietzilver komt er een meerprijs bij en dit dient voor vertrek uit het atelier betaald te zijn.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is om het paadje tussen de flats te nemen.
Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Workshop in sepia gieten (0)
Workshop in Sepia gieten (5)
Workshop in sepia gieten (7)
Workshop in sepia gieten (2)
Workshop in sepia gieten (3)
Workshop in sepia gieten (6)
Workshop in Sepia gieten (5)
Workshop sepia(8)

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.