Opleiding Art Clay Higher

De opleiding Art Clay Higher is ontwikkeld om jezelf te testen. Bezit jij alle aspecten die je nodig hebt om zelfstandig te werken en workshops Art Clay aan gevorderden te geven. Je kunt je met het Higher certificaat onderscheiden van de instructeurs die alleen niveau 1 en/of 2 bezitten. De Higher certificering is dan ook alleen toegankelijk voor instructeurs die Niveau 1 en Niveau 2 hebben behaald.

Om het Art Clay Higher certificaat te behalen ga je thuis geheel zelfstandig drie sieraden maken:
1 Een ring
2 Een Hanger die
3 Broche
De drie sieraden die je maakt moeten aan een aantal eisen voldoen. Deze vind je in de syllabus die je toegestuurd krijgt.

Als je Niveau 1 en Niveau 2 bij Bodali hebt gevolgd mag je me natuurlijk advies vragen. Tevens mag je me foto’s van de sieraden sturen die je voor je Higher gemaakt hebt zodat ik je alvast feedback kan geven op  de sieraden. Ik kan goed inschatten of je met de gemaakte stukken je het certificaat zal behalen. Je kunt hiervoor mailen, telefonisch of WhatsApp contact met me opnemen.

De drie sieraden stuur je op naar een lid van de examencommissie. Daar worden je gemaakte sieraden door de Europese Examencommissie beoordeeld. Je ontvangt feedback op de door jou gepresenteerde werkstukken met daarbij een uitgebreide beoordeling op je werk.
Mocht je onverhoopt niet geslaagd zijn, dan kun je een herexamen doen.

Kosten van de gecertificeerde Higher opleiding

De kosten voor de Higher opleiding zijn €175,-.
Dit is inclusief
– BTW
– de syllabus
– de beoordeling en het certificaat.
Dit is exclusief de benodigde materialen en gebruik van gereedschappen. Je gaat de sieraden zelfstandig thuis maken en dan is het van belang dat je nu toch wel je eigen gereedschappen hebt.

Kosten van een herexamen zijn €25,- inclusief BTW.

Als je wilt deelnemen aan de Higher opleiding kun je een email sturen naar info@artclayacademy.eu en zorgt Craftlines dat jij de benodigde informatie ontvangt.

Higher - Gegraveerde mantelring met steen
Higher - Hanger met structuur, steen, hoogglans

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.