Wat is een uniek sieraad of
een variant daarvan?

Uniek sieraad - speciaal voor jou!
Edelsmeden

Wat bedoel ik met een uniek sieraad?
Bodali Jewels staat bekend om haar unieke sieraden. Een uniek sieraad is iets moois en waardevols waar er maar één van is. Een uniek sieraad kan speciaal voor jou gemaakt worden.
Soms is er een wens om een en hetzelfde sieraad voor meerdere gezinsleden of een vriendengroep te laten maken. Dan is hier zeker de mogelijkheid toe. Dan wordt het een uniek sieraad in opdracht van of voor meerdere personen.

In mijn webshop zijn alle unieke sieraden te vinden en te bestellen.

Wat bedoel ik met meerdere varianten van het sieraad?
Als het geen uniek exemplaar is staat bij de extra informatie beschreven dat het sieraad er in meerdere varianten is. Dit wil zeggen dat de sieraden niet exact hetzelfde zijn, maar dat het een variant is op een ander sieraad dat er erg op lijkt.

Kunnen de unieke sieraden in mijn webshop ook aangepast worden?
De meeste sieraden in mijn webshop zijn unieke exemplaren. Er is er dus maar één van. Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van unieke sieraden, zodat ook jij een uniek sieraad koopt.
Is er een sieraad dat je heel mooi vindt, maar niet in jou maat of kleur? Neem dan contact met mij op. Ik wil dan graag met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn om dat sieraad  aan te passen. Het kan zijn dat het niet mogelijk is om dat specifieke sieraad aan te passen. Echter zijn er dan tal van andere mogelijkheden. Het sieraad kan dan met een kleine aanpassing gemaakt worden in jou maat of met jou kleur edelsteen. Ik kies hiervoor om te zorgen dat ook jij een uniek sieraad hebt waar er geen ander van is.

Waarom een afspraak maken?
Tijdens een afspraak ga ik met jou brainstormen over het aanpassen van het unieke sieraad. Ik maak een ruwe schets, om te zien of jou visuele idee overeenkomt met het mijne. Aan de hand daarvan ga ik een prijsopgave maken. Deze leg ik op een later tijdstip aan je voor, zodat ik een juiste berekening kan maken. Als je mij de opdracht geeft ga ik het sieraad in jou maat en/of met jou edelsteen maken.

Wil jij ook een uniek sieraad op jou smaak aangepast hebben?

Neem contact met me op via het contactformulier, de mail, of telefoon. Dan kunnen we een afspraak maken om te brainstormen over jou unieke en costume made sieraad.