Workshop New Mokume Gane

De workshop

Bodali Jewels geeft leuke, gezellige en ontspannende workshops art clay.

Tijdens een workshop New Mokume Gane leer je met zilver en koper klei werken. Je kunt een ring, oorhangers of kettinghanger maken met deze bijzondere en unieke techniek.
Mokume Gane is zo bijzonder omdat je de uitkomst van het patroon in het sieraad niet exact kan voorspellen. Je kunt naar een bepaalde look, zoals houtnerf of oliedruppels, toe werken. Echter is het tijdens het werken een verrassing hoe de look die je voor ogen hebt tevoorschijn komt. Dit merk je pas tijdens het schuren.
New Mokume Gane heeft een speciaal afbakprogramma wat niet haalbaar is tijdens de workshop. Het wordt afgebakken op een ander moment. Waarna je nog een keer komt om je sieraad af te werken.
Het resultaat is altijd uniek en speciaal waardoor het in mijn ogen een fantastische workshop is.

Op welke dagen?

Diverse dagen

Deze workshop wordt in onderling overleg ingepland gezien deze over twee dagen verspreid is. Neem bij interesse contact op met Bodali Jewels via de WhatsApp of andere contact buttons op deze pagina. Mocht je graag op een bepaalde  datum deze workshop volgen en er staat in de agenda al een andere workshop gepland neem ook dan contact op. Als er op een al ingeplande workshop nog geen aanmelding is, dan is het vaak mogelijk om deze workshop daar in te plannen. Zijn er al wel aanmeldingen dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om deze workshop in te plannen.
Bodali Jewels denkt graag met jou mee.

Handig om te weten

Er is plaats voor 8 personen.

Zo is er voldoende aandacht voor iedere deelnemer. Mocht een workshop vol zitten en is dit onverhoopt niet vermeld in de agenda zal Bodali Jewels contact met je opnemen om te kijken of we de workshop ergens anders in kunnen plannen.
Mocht je met een grotere groep willen komen dan kun je via de WhatsApp of andere contactbuttons contact met Bodali Jewels opnemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

De workshop is over 2 dagen of 3 avonden verdeeld en wordt voornamelijk in overleg ingepland.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit, lunch (als je tijdens lunchtijd aanwezig bent) en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops en lessen, zodra jij je opgeeft ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom even door.

Kosten

De kosten voor deze workshop €185,- * dit is inclusief de benodigde zilver en koper klei.
Dit is exclusief ketting, steentjes, oorhaken en andere fournituren.
Deze workshop is verdeeld over twee dagen. De eerste dag duurt 5 uur en de tweede dag duurt 2 uur. Je kunt deze workshop ook in de avond doen, neem hiervoor contact op via WhatsApp en de diverse contactknoppen op deze pagina.
Let op:
Loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen, zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is door het paadje tussen de flats te nemen.

Vanaf 18.00 uur betaald parkeren

Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Eigen werk

New Mokume Gane
Workshop New Mokume Gane ring
Workshop New Mokume Gane hanger
Workshop New Mokume Gane

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.