Glas Supplement Opleiding

Glas in combinatie met Zilverklei

Het combineren van glas en zilver is vaak een lastig proces. In de wereld van Art Clay is het relatief makkelijk om deze materialen te combineren.  Zilverklei is makkelijk om de glazen cabochon heen te modelleren, het maakt niet uit welke vorm je wil maken. Zorg wel dat je de specifieke kennis en vaardigheden beheerst voordat je deze twee materialen combineert. Het glas kan samen met de zilverklei afgebakken worden.

Dit is een schitterende combinatie!

Instructeurs die in het bezit van tenminste Niveau 1 worden toegelaten tot deze opleiding.

Het zijn twee intensieve dagen van 9.30-16.30 uur. Je gaat 3 sieraden maken met verschillende exclusieve technieken.
1 Hanger met glas cabochon en spuitpasta
2 Hanger met glas donut
3 Hanger met glas cabochon en klei

In de praktijk zijn de lesgroepen vaak niet groter dan 4 personen. Hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je moet doen om je certificaat te behalen.
De werkstukken worden gefotografeerd waarna de Teacher in samenspraak met de examen commissie deze beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Als je het certificaat voor de Supplement Opleiding Glas behaald hebt, dan ben jij in staat om deze  technieken toe te passen in sieraden. Tevens ben je dan in staat om met deze mooie techniek tijdens workshops te geven.

Dit wil jij toch ook!

Kosten van de gecertificeerde Glas Supplement Opleiding

De kosten voor deze 2 daagse opleiding zijn €550,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus
– de benodigde materialen om de sieraden te maken (glas wordt door teacher aangeleverd)
– de gemaakte sieraden mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen is betaald vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor deze Supplement Opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de eventuele mogelijkheden.

Glas - Hanger met glas cabochon en klei 3
Glas - Hanger met glas cabochon en spuitpasta 1
Glas - Hanger met glas cabochon en klei
Glas - Hanger met glas cabochon en spuitpasta 3

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.