Een nieuw sieraad vol met oude herinneringen

Een sieraad van oude sieraden

Laat een sieraad maken van oude sieraden

Waarom laat je een sieraad van oude sieraden maken?
Veel mensen hebben sieraden liggen die een erfstuk, kapot of niet meer van deze tijd zijn. Deze oude sieraden kunnen een mooi nieuw sieraad worden. Het nieuwe sieraad neemt de oude herinneringen met zich mee. Echter krijgt het nu ook nieuwe herinneringen, doordat het wel gedragen wordt.

Hoe kunnen oude sieraden in nieuwe sieraden verwerkt worden?
Er zijn veel manieren om van oude sieraden een nieuw sieraad te maken. Zo is het mogelijk dat je een sieraad helemaal of deels in tact laat en dit aan het nieuwe sieraad toevoegt. Echter is het ook mogelijk om oude sieraden om te smelten en daarvan echt een geheel nieuw sieraad te maken. Waarbij jij weet dat de oude sieraden erin verwerkt zijn, maar dat een ander hier totaal geen idee van heeft.

Waarom een afspraak maken?
Tijdens een afspraak ga ik met jouw brainstormen over het ontwerp van het nieuwe sieraad. Ik maak een ruwe schets van het kunstwerkje, om te zien of jou visuele idee overeenkomt met het mijne. Natuurlijk weeg ik de sieraden die verwerkt mogen worden. Ik kijk of dat genoeg, te veel of te weinig materiaal is voor het nieuwe sieraad. Aan de hand daarvan ga ik een prijsopgave maken. Deze leg ik op een later tijdstip aan je voor, zodat ik een juiste berekening kan maken. Als je mij de opdracht geeft ga ik het kunstwerkje creëren.

Wil jij ook een nieuw en uniek sieraad vol oude herinneringen?

Neem contact met me op via het contactformulier, de mail  of telefoon. Dan kunnen we een afspraak maken om te brainstormen over jouw unieke en costume made sieraad.

Volg Bodali Jewels ook op Facebook en Instagram.

Een sieraad van oude sieraden