Opleiding Art Clay Niveau 1

Opleiding Art Clay Niveau 1

De opleiding Art Clay Niveau 1 is een driedaagse opleiding waarin jij de basistechnieken leert die je nodig hebt om met Art Clay Silver te werken.

Het zijn drie intensieve lesdagen van 9.30-17.00 uur. Je gaat tijdens deze opleiding maar liefst 7 sieraden maken.
1 Hanger met structuur
2 Hanger met bladmotief
3 Filigraan oorbellen
4 Oorbellen met stekers
5 Lijntjes ring
6 Masker broche
7 Parelring

In de praktijk zijn de lesgroepen zelden groter dan 4 personen hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je kunt doen om je certificaat te behalen.
De werkstukken worden gefotografeerd waarna de Teacher in samenspraak met de examen commissie deze beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan is er een mogelijkheid tot herkansing van de stukken die onvoldoende waren. Je krijgt advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen. Zie voor meer informatie herkansing.
Als je het certificaat voor de Niveau 1 Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om mooie kwalitatief goede sieraden te maken. Tevens ben je dan in staat om met deze technische basiskennis de basis workshops met Art Clay Silver te geven.

Hoe gaaf is dat!

Kosten van de gecertificeerde Niveau 1 Opleiding

De kosten voor deze 3 daagse opleiding waarmee je instructeur kan worden zijn €995,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus (instructieboek voor de opdrachten)
– het benodigde materialen om de sieraden te maken
– de gemaakte sieraden mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de Niveau 1 Opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen betaald is vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Mocht je voornemens zijn om als Art Clay Instructeur actief te worden in het geven van workshops en opleidingen, dan verzoeken wij je contact op te nemen met Art Clay Academy EU. Zij kunnen kijken hoe de bezetting in jou regio is en geven advies over de ruimte voor succes in de betreffende regio.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wilt volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de Niveau 1 opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de mogelijkheden die er zijn.

Niveau 1 - Hanger met structuur
Niveau 1 - Filigraan oorbellen
Niveau 1 - Parelring

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.