Art Clay Gold Supplement Opleiding

Art Clay Gold Supplement Opleiding

De supplement opleiding Art Clay Gold leert je om een exclusieve uitstraling aan een sieraad te geven. Het is immers zo dat als er goud aan sieraden wordt toegevoegd ze vaak een exclusieve uitstraling krijgen. Het straalt volgens vele pure rijkdom uit.

Instructeurs met niveau 1 worden toegelaten tot deze supplement opleiding.

Het is een opleiding van één dag van 9.30-17.00 uur.
Je gaat één exclusief sieraad maken waarvan de basis van Art Clay Silver gemaakt wordt met een helder geelgouden detail van Art Clay Gold. De heldere kleur danken we aan de puurheid van Art Clay Gold, deze is namelijk 22K.
Je leert hoe je Art Clay Gold af moet bakken en in een Art Clay Silver sieraad kun verwerken, gezien de afbaktemperatuur van Art Clay Gold hoger ligt dan het smeltpunt van Art Clay Silver.

In de praktijk zijn de lesgroepen vaak niet groter dan 4 personen. Hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je kunt doen om je certificaat te behalen.
De werkstukken worden gefotografeerd waarna de Teacher in samenspraak met de examen commissie deze beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Als je het certificaat voor de Art Clay Gold Supplement Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om deze rijke uitstraling aan je sieraden te geven.  Tevens ben je in staat om met deze mooie techniek workshops voor gevorderden te geven.

Art Clay Gold Paste

Tijdens de opleiding krijg je alleen uitleg over het gebruik van Art Clay Gold paste. Hier wordt een andere techniek voor gebruikt en niet tijdens deze supplement opleiding gegeven. Art Clay Gold paste is in vloeibare substantie 24K en wordt na het bakken 22K. Het geeft ook die heldere geelgouden details aan een sieraad. Goldpaste kan tevens gebruikt worden op glas en porselein, ook hierover krijg je uitleg. Wil je dit onder begeleiding leren kunnen we hier altijd een apart dagdeel voor plannen.

Kosten van de gecertificeerde Art Clay Gold Supplement Opleiding

De kosten voor opleiding van één dag zijn €795,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus
– de benodigde materialen om het sieraad te maken
– het gemaakte sieraad mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen betaald is vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de Art Clay Gold Supplement Opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de eventuele mogelijkheden.

Supplement Goud - ring
Supplement Goud - ring

Gemaakt door
An’s Bijoux

Supplement Goud - Hanger Ans Bijoux

Gold Paste

Supplement Goud - gold paste

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.