Workshops en opleidingen
Sieraden maken en Cabochon slijpen!

Kom je eigen sieraden maken bij Bodali Jewels!

Sieraden maken bij Bodali Jewels kan in het gezellige atelier, maar ook op locatie. Het atelier van Bodali Jewels is gevestigd aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de kopse kant van de flat. Ingang is via het pad tussen de flats te bereiken.

Voor Edelsmeden is er ruimte voor 5 personen, voor Art Clay/zilverklei 8 personen (op verzoek meer) en slijpen 2 a 3 personen. Het is fijn om iedere deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven daarom werk ik niet met hele grote groepen. Als ik een aanvraag krijg voor een grotere groep dan huur ik een collega in om de kwaliteit van de workshop te kunnen waarborgen, helaas zit hier een meerprijs aan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Je kunt tijdens een les / lessen of workshop je eigen sieraad maken. Als je les gaat volgen dan begin je bij het begin en leer je het vak van Edelsmid of Art Clay kennen. Als je een workshop gaat volgen dan maak je in 1 of 2 dagen een sieraad. Je kunt dit doen om kennis te maken met het maken van sieraden of omdat je altijd al een keer je eigen sieraad hebt willen maken.

Sieraden maken met de ambachten waarin ik les en workshops geef zijn edelsmeden, zilverklei (art clay) en cabochon slijpen. De onderstaande fotoknoppen brengen je naar de sub pagina’s. Per ambacht staat de achtergrond van dit prachtige onderdeel beschreven. Tevens staan de diverse lessen en workshops die ik geef op deze pagina’s beschreven, met daarbij de inhoud, de kosten en de duur ervan.

Handig om te weten.

– Ik geef les op woensdag, donderdagavond en 2 zaterdagen in de maand de opleiding en het snuffelen aan edelsmeden.
– Ik geef op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag verschillende workshops en opleidingen in edelsmeden, edelstenen cabochon slijpen, zilverklei en art clay.
Er zijn dus vaste dagen en data gepland voor lessen en workshops, deze vind je op de agenda. Staat er op een datum een workshop die je niet wil volgen omdat je graag een andere workshop wil volgen. Neem dan met mij contact op zodat ik samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden om de soort workshop die jij wil volgen daar in te plannen. Tevens is het ook mogelijk om in overleg met mij een datum in te plannen om een workshop te volgen. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier,  de mail of per telefoon. Dan kunnen we samen de mogelijkheden te bespreken.

Workshops op locatie worden altijd in overleg gepland. Er wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en of de locatie geschikt is voor een workshop op locatie.

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en creaties.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en creaties.

Sieraden maken - Aanmeldformulier
Sieraden maken - Cabochon slijpen
Sieraden maken - Edelsmeden
Algemene voorwaarden lessen en workshops