Sieraad maken in opdracht!

Laat jij een uniek en speciaal kunstwerkje maken?

Ik maak graag sieraden in opdracht van jou. Samen brainstormen en deze ideeën vertalen naar een uniek en speciaal ontworpen sieraad dat met liefde en trots door jou gedragen zal worden.

Tijdens het brainstormen zal ik de mogelijkheden met je bespreken. Ik denk graag met je mee zodat het een uniek, mooi en vooral draagbaar kunstwerkje wordt.

Ik maak tijdens het overleg een ruwe schets van dat wat jij voor ogen hebt, zodat jou visuele idee overeenkomt met het mijne. Hierbij zal ik rekening houden met de mogelijkheden die er zijn in de uitwerking. Ik werk de schets zo nodig verder uit. Ben je tevreden over het ontwerp en de prijsopgave. Dan ga ik met veel liefde, passie en grote precisie aan de slag om tot een mooi en uniek kunstwerkje, speciaal voor jou, maken.

Hoe gaaf is dat? Wil jij ook zo’n uniek sieraad?

Neem contact met me op via het contactformulier, de mail of telefoon. Dan kunnen we een afspraak maken om te brainstormen over jou unieke en costom made sieraad.

Volg Bodali Jewels ook op Facebook en Instagram.

Sieraden maken in opdracht