Opleiding Art Clay Niveau 2

Opleiding Art Clay Niveau 2 

De opleiding Art Clay Niveau 2 is een driedaagse opleiding. Je leert verdiepende technieken ter aanvulling van de Opleiding Nivea 1. De opleiding is alleen toegankelijk voor deelnemers die in het bezit zijn van een Art Clay Niveau 1 certificaat.

Het zijn drie intensieve lesdagen van 9.30-17 uur. Je gaat tijdens deze opleiding 4 sieraden maken.
1 Gegraveerde mantelring
2 Hanger met glas
3 Keum Boo Broche met edelsteen
4 Koperen hanger met zilver
Tevens wordt er in de Niveau 2 Opleiding aandacht besteed aan de didactische, organisatorische en commerciële aspecten van het organiseren, verkopen en het geven van workshoppen. Je krijgt handvatten waarmee je zelf aan de slag zal moeten gaan om een succesvol atelier op te zetten en uit te bouwen.

In de praktijk zijn de lesgroepen zelden groter dan 4 personen hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je kunt doen om je certificaat te behalen.
De werkstukken worden gefotografeerd waarna de Teacher in samenspraak met de examen commissie deze beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.
Als je het certificaat voor de Niveau 2 Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om nog meer  technieken toe te passen in sieraden. Tevens ben je dan in staat om met deze verdiepende technieken workshops voor gevorderden te geven.

Hoe gaaf is dat!

Kosten van de gecertificeerde Niveau 2 Opleiding

De kosten voor deze 3 daagse opleiding zijn €995,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus (instructieboek voor de opdrachten)
– de benodigde materialen om de sieraden te maken
– de gemaakte sieraden mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de Niveau 2 Opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen betaald is vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wilt volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de Niveau 1 opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de mogelijkheden die er zijn.

Niveau 2 - Gegraveerde mantelring
Niveau 2 - Broche Kuem Boo
Niveau 2 - Hanger koper-zilver 1
Niveau 2 - Hanger koper-zilver 2

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.