Silver Quilling Supplement Opleiding

Silver Quilling

Filigraan is de Nederlandse vertaling voor Quilling. Het is een traditionele kunstvorm die reeds honderden jaren terug door monniken werd beoefend. In de wereld van Art Clay is dit een techniek waarbij Art Clay Silver Paper type wordt gebruikt. We maken smalle stroken die worden opgerold tot spiralen en brengen die in model. Om de meest uiteenlopende motieven te krijgen worden de vormen samengevoegd. Je kunt de techniek perfect combineren met zilverklei om prachtige unieke sieraden te maken. De sieraden hebben een uniek, delicaat en sjiek uiterlijk.

De opleiding Silver Quilling is uniek in Europa. 

Instructeurs die in het bezit zijn van tenminste Niveau 1 worden toegelaten tot deze opleiding.

Het zijn drie intensieve dagen van 9.30-17.00 uur. Je gaat 6 sieraden maken met verschillende exclusieve technieken.
1 Roos oorbellen
2 Druppelbloem hanger
3 Bloem ring
4 Vlinder hanger
5 Rozen broche of hanger
6 Boeket broche

In de praktijk zijn de lesgroepen niet groter dan 4 personen. Er is voor iedereen voldoende aandacht en wordt de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je moet doen om je certificaat te behalen.
De werkstukken worden gefotografeerd. In samenspraak met de examen commissie worden deze beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Is het resultaat niet voldoende dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Als je het certificaat voor de Silver Quilling Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om deze  technieken toe te passen in sieraden. Je bent tevens in staat om met deze mooie techniek workshops te geven.

Dat is toch fantastisch!

Kosten van de gecertificeerde Silver Quilling Supplement Opleiding

De kosten voor deze 3 daagse opleiding zijn €995,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus
– de benodigde materialen om de sieraden te maken
– de gemaakte sieraden mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen is betaald vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de Silver Quilling Opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de eventuele mogelijkheden.

Silver Quilling - Roos oorbellen
Silver Quilling - Druppelbloem hanger
Silver Quilling - Bloemring
Silver Quilling - Vlinder
Silver Quilling - Rozen hanger
Silver Quilling - Boeket broche

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.