UV-Resin Supplement Opleiding

UV- Resin in combinatie met Art Clay

UV-Resin is een kleurloze gel die uitgehard wordt onder de UV of Led lamp. Het effect is een glasachtige uitstraling.
Als je een kleurpigment aan de UV-Resin toegevoegd kun je een sieraad een beetje opvrolijken of er een persoonlijk tintje aan geven. De intensiteit en/of transparantie van de kleur kun je zelf bepalen. Je kunt ook gebruik maken van meerdere kleuren omdat je in dunne laagjes de UV-Resin aanbrengt.
Om een sieraad nog persoonlijker te maken kun je er ook dingen in verwerken zoals bladgoud, droogbloemetjes, moedermelk, haar, as of een tandje. Zo beschermt de UV-Resin hetgeen je dierbaar is en kun je het toch makkelijk laten verwerken in een sieraad.

UV-Resin geeft je zoveel mogelijkheden om een sieraad uniek te maken.

Instructeurs in het bezit van tenminste Niveau 1 worden toegelaten tot deze opleiding.

De gecertificeerde opleiding UV-Resin is één dag van 9.30-17 uur. Je gaat 2 sieraden maken met verschillende technieken.
1 Ring met UV-Resin
2 Hanger met structuur en UV-Resin
Als je tijd over hebt mag je nog een extra project maken. Dit is een hanger met UV-Resin in een kader.

In de praktijk zijn de lesgroepen zelden groter dan 4 personen hiermee is er voor iedereen voldoende aandacht en is de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. De Teacher geeft over iedere techniek de benodigde uitleg. Tijdens de lessen wordt er feedback gegeven op hoe jij de techniek toepast en de sieraden die je maakt. De Teacher zal jou advies geven wat je moet doen om je certificaat te behalen.
De werkstukken worden gefotografeerd waarna de Teacher in samenspraak met de examen commissie deze beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat van Art Clay Academy EU. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je opnieuw advies van je Teacher over wat te doen om alsnog te slagen.

Als je het certificaat voor UV-Resin Opleiding behaald hebt, dan ben jij in staat om deze  technieken toe te passen in sieraden. Tevens ben je dan in staat om met deze mooie techniek workshops voor gevorderden te geven.

Hoe gaaf is dat!

Kosten van de gecertificeerde UV-Resin Opleiding

De kosten voor deze opleiding in 1 dag is €350,- per persoon. Dit is inclusief:
– BTW
– syllabus
– de benodigde materialen om de sieraden te maken (pigment wordt door Teacher verzorgd)
– de gemaakte sieraden mag je uiteraard houden
– koffie, thee, ranja, wat lekkers en een eenvoudige lunch
– certificaat na het behalen van de opleiding.
Dit is exclusief:
De benodigde gereedschappen waarmee je werkt. Iedere Teacher heeft de benodigde gereedschappen voor je in bruikleen tijdens de opleiding. Bij sommige Teachers, zoals bij Bodali Jewels, kun je de meeste gereedschappen kopen voor eigen gebruik.

Het lesgeld dient vooraf betaald te worden. Een inschrijving staat vijf dagen in optie, als deze niet binnen vijf dagen betaald is vervalt deze optie. De inschrijving is dan ook pas definitief na de betaling. Inschrijven kan via het aanmeldformulier.
Zie hier voor de algemene voorwaarden voor lessen en workshop die ook voor deze opleiding gelden.

Ik zou het leuk vinden als je de opleidingen wil volgen bij Bodali Jewels. Kijk op de kalender of er al datums voor de UV-Resin Opleiding gepland staan. Zo niet neem dan even contact met me op via het contactformulier of per telefoon. Er worden momenteel veel afspraken in overleg met deelnemers gepland.  Heb je nog vragen, dan beantwoord ik deze natuurlijk graag en kijk met jou naar de eventuele mogelijkheden.

UV-Resin oorbellen 1
UV-Resin structuur hanger
UV-Resin - oorbellen met UV-Resin in een kader 2

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.