Je eigen unieke sieraad in 1 dag maken doe je bij Bodali Jewels in Den Haag

Wil je leren om Je eigen unieke sieraad in 1 dag te maken? Dan is Bodali Jewels de ideale plek om dit te leren. Bij ons kun je een workshop edelsmeden of zilverklei / Art Clay volgen. Je maakt dan in 1 dag zelf een uniek sieraad. Je gaat gegarandeerd met een sieraad naar huis dat door jouzelf gemaakt is. Uniek en handgemaakt: dat is waar Bodali Jewels van houdt.

Een workshop duurt 4 of 6 uur. Er is koffie en thee met wat lekkers. Na deze workshop heb je in 1 dag je eigen unieke sieraad gemaakt. Ook altijd leuk om dit als een uniek cadeau te geven aan familie of vrienden.

Geef een workshop cadeau, dan ben jij diegene die het unieke cadeau geeft!

Tijdens de workshop krijg je eerst uitleg over wat je gaat maken en hoe je dit gaat doen om een eigen sieraad te maken. Er is tijdens de workshop intensieve begeleiding, wij zorgen ervoor dat er genoeg aandacht is voor iedere deelnemers. Voor we met de workshop beginnen zal ik aangeven op welke veiligheidsaspecten we met zijn allen moeten letten, een ongeluk zit in een klein hoekje, maar beter voorkomen dan genezen is ons motto.

Aan het einde van deze leuke en gezellige workshop kun je je eigen unieke sieraad meteen mee naar huis nemen. Wij raden dan ook aan om al een klein beetje na te denken over wat je wilt gaan maken, rekening houdend met de mogelijkheden die er zijn tijdens de workshop. Aan het begin van de workshop kunnen we bespreken of je idee haalbaar is. Zo heb je aan het einde van de dag naast een leuke ervaring ook een in 1 dag een unieke sieraad gemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje “workshops en lessen”. Heb je vragen neem contact met mij op d.m.v. het contactfomulier in te vullen, te mailen of telefonisch , bij voicemail spreek alstublieft wat in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Het atelier in Den Haag is goed te bereiken met de auto en ook met het openbaar vervoer!

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.