Volg diverse workshops!

Bodali Jewels in Den Haag is de plek om een leuke en interessante sieraad workshop te volgen. Edelsmeden kent vele technieken. In het Atelier van Bodali Jewels in Den Haag kunt u diverse technieken leren tijdens een van onze workshops. Zo kunt u de volgende workshops volgen:

  • Maak uw eigen sieraad in 1 dag
  • Zilver gieten
  • Etsen
  • Kuem Boo
  • Edelstenen slijpen
  • Foldforming

Wilt u een techniek leren die hier niet bij staat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wellicht is er een mogelijkheid om ook daarin een leuke en intensieve workshop te geven in ons atelier in het hartje van Den Haag!

Een workshop duurt van een uur of 10 in de ochtend tot ongeveer 16 uur in de middag en kan één of twee dagen duren. Gedurende de gehele workshop is er gratis koffie en thee met wat lekkers. Ook wordt er een heerlijke verse lunch verzorgd.

Tijdens de workshop in Den Haag krijgt u eerst uitleg over hetgeen u gaat doen en hoe dit moet. Er is intensieve begeleiding doordat er maximaal 4 of 6 deelnemers kunnen deelnemen. Voor we met de workshop beginnen zal ik aangeven op welke veiligheidsaspecten we met zijn allen moeten letten om ongelukken te voorkomen.

Onze sieraad workshops zorgen ervoor dat jij zelf leert om zelf leuke sieraden te maken die geschikt zijn voor verjaardagen, geboortes of leuke spontane acties. Voor ieder idee is een leuk sieraad met een bijbehorende sieraad workshop in Den Haag!

Kijk voor meer informatie op mijn website onder het kopje “workshops en lessen”. Heeft u vragen neem contact met ons op via ons mailadres: info@bodali-jewels.com of telefonisch via 0624513131! Krijgt u een voicemail? Laat dan een berichtje achter, dan bellen we u zo snel mogelijk terug!

Uitgelichte producten