Workshop zilverklei met emaille

De workshop

Bodali Jewels geeft leuke, gezellige en ontspannende workshops zilverklei.

De workshop zilverklei met emaille is erg bijzonder en leuk om te doen. Je gaat tijdens de workshop een kettinghanger of oorbellen maken. Dit wordt afgebakken waarna je emaille erop aan gaat brengen. Je kunt diverse kleuren emaille gebruiken of alleen een accent aanbrengen om je eigen gemaakte hanger of oorbel nog persoonlijker en specialer te maken.

Op welke dagen?

Diverse dagen

Deze workshop wordt voornamelijk in onderling overleg ingepland gezien dit een speciaal thema heeft is. Neem bij interesse contact op met Bodali Jewels via de WhatsApp of andere contact buttons op deze pagina. Mocht je graag op een bepaalde  datum deze workshop volgen en er staat in de agenda al een andere workshop gepland neem ook dan contact op. Als er op een al ingeplande workshop nog geen aanmelding is, dan is het vaak mogelijk om deze workshop daar in te plannen. Zijn er al wel aanmeldingen dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om deze workshop in te plannen.
Bodali Jewels denkt graag met jou mee.

Handig om te weten

Er is plaats voor 5 personen.

Zo is er voldoende aandacht voor iedere deelnemer. Mocht een workshop vol zitten en is dit onverhoopt niet vermeld in de agenda zal Bodali Jewels contact met je opnemen om te kijken of we de workshop ergens anders in kunnen plannen.
Mocht je met een grotere groep willen komen dan kun je contact met Bodali Jewels opnemen om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit, lunch en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops en lessen, zodra jij je opgeeft ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom even door.

Kosten

De kosten voor de workshop zilverklei ring of hanger met steen is €129,-*.
Dit is inclusief 7 gram zilverklei en gebruik van diverse kleuren emaillen voor tijdens de workshop.
De workshop duurt 6 uur.
Let op:
Loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen, zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels

Het bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is door het paadje tussen de flats te nemen.

Vanaf 18.00 uur betaald parkeren

Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Eigen werk

Workshop zilverklei met emaille

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.