Korte cursus zilverklei

Bodali Jewels geeft leuke, gezellige en ontspannende korte cursus zilverklei.
Deze cursus is bedoeld om kennis te maken met zilverklei en je desgewenst verder te ontwikkelen in het werken met zilverklei.
De cursus is niet bedoeld om één van de opleidingen van zilverklei te volgen.

Hoe werkt het?

Korte cursus zilverklei

Je boekt minimaal 4 opeenvolgende dinsdagavonden van 19.00-21.30 uur, uiteraard kun je er meer avonden boeken als jij vaker wil komen. Zie voor eventueel al ingeplande datums in de agenda. Staan er geen dinsdagavonden gepland en je hebt interesse voel je vrij om contact met me op te nemen via de buttons op deze pagina dan kunnen we samen datums inplannen.

Je begint de eerste avond met iets makkelijks. Als dit ligt te drogen kun je gaan bedenken wat je wil gaan maken tijdens de volgende lessen. De laatste les is echt bedoeld om dingen af te werken, af te bakken, eventueel te patineren en te polijsten. Let op als dit niet binnen de laatste les lukt dien je nog een les bij te boeken, dit is niet discutabel.

Op welke dagen?

Op dinsdagavond van 19.00-21.30 uur.

Mochten er geen dinsdagen gepland zijn of je wil op een andere dag/tijden de korte cursus zilverklei volgen neem dan contact op met Bodali Jewels via de WhatsApp of andere contact buttons op deze pagina. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Handig om te weten

Zelf meenemen:

– Luchtdicht afsluitbaar bakje van minimaal 12 bij 5 cm.
– Pakje babydoekjes op water of lotion basis, geen olie basis.
Beide heb je nodig om de klei die je niet gebruikt tijdens de les op te bergen zodat je deze de volgende les kunt gebruiken.

Er is plaats voor 8 personen. Zo is er voldoende aandacht voor iedere deelnemer. Mocht een cursus vol zitten en is dit onverhoopt niet vermeld in de agenda zal Bodali Jewels contact met je opnemen om te kijken of we de cursus ergens anders in kunnen plannen.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops en lessen, zodra jij je opgeeft ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees ze daarom even door.

Kosten

Je betaald €160,-* voor 4 avonden, iedere avond die je extra bij wil boeken is €40,-* per avond. Deze kosten zijn exclusief klei en fournituren als kettingen, steentjes, zetkastjes, oorhaken, oorstekers, oorbel vlindertjes, etc.

De cursus duurt maximaal 2,5 uur per avond.

Let op

– Alle klei en fournituren waarmee je gaat werken koop je tijdens de cursus bij Bodali Jewels zodat je zelf kunt bepalen hoeveel klei en fournituren je gaat gebruiken.
– Het is van belang dat je ook spuitklei en een spuitmondje aanschaft zodat je naadjes kunt dichten. Als je spuitklei over hebt bij je laatste les kun je hier een mooi filigraan sieraad mee maken.
Let op zelf meegenomen klei wordt niet gebruikt tijdens deze cursus.
– Je kunt de gereedschappen van Bodali Jewels gebruiken echter ben je vrij om eigen gereedschap aan te schaffen om ook thuis mee te werken.
– Loopt de cursus langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen, zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is door het paadje tussen de flats te nemen.

Vanaf 18.00 uur betaald parkeren

Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Korte cursus zilverklei (1)
Korte cursus zilverklei
Korte cursus zilverklei
Korte cursus zilverklei (3)
Ring
Enkelbandje
Oorbellen zilverklei

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.