Tweedaagse workshop cabochon slijpen

De workshop

De tweedaagse workshop cabochon slijpen biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met het slijpen van al dan niet edelstenen. Je gaat de ruwe steen in een vorm, als eerste een ovaal, met een zetrand en een mooie bolling slijpen. Je maakt op deze manier een cabochon.

De stappen die je leert zijn hoe je een
– vorm uittekent op een steen, zodat je deze zo ideaal mogelijk plaatst.
– steen moet zagen.
– steen in vorm moet slijpen.
– een zetrand op moet tekenen.
– steen cabochon moet slijpen.
– steen moet afwerken met de hand.
– de afgewerkte steen moet polijsten.

Je kunt tijdens deze tweedaagse workshop vaak 3 stenen slijpen. De vorm van de tweede en derde steen mag je zelf bepalen, het moet echter wel binnen jou mogelijkheden zijn. Dit kan ik redelijk goed inschatten tijdens de workshop.

TIP
Van de cabochon(s) die je zelf hebt geslepen tijdens deze workshopdagen kun je zelf  een sieraad maken. Ook deze workshops zijn bij Bodali Jewels te volgen. Dat is toch helemaal te gek als je een eigen gemaakte ring of hanger hebt met een steen erin die je ook zelf hebt geslepen!

Op welke dagen?

In de agenda zijn er al diverse datums voor deze workshop ingepland. Mocht je op een dag deze workshop willen volgen terwijl er een andere workshop ingepland staat? Neem dan gerust contact op met Bodali Jewels via de diverse contact of WhatsApp buttons op deze pagina. Wellicht is er nog geen aanmelding voor de ingeplande workshop en dan is het mogelijk om deze workshop daar in te plannen. Zijn er al wel aanmeldingen dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om deze workshop in te plannen.
Bodali Jewels denkt graag met jou mee.

Handig om te weten

Er is plaats voor 2 en maximaal 3 personen. Zo is er voldoende aandacht en apparatuur voor iedere deelnemer. Mocht de workshop vol zitten en is dit onverhoopt niet vermeld in de agenda zal Bodali Jewels contact met je opnemen om te kijken of we de workshop ergens anders in kunnen plannen.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit, lunch en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops en lessen. Zodra jij je opgeeft ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden en de informatie die beschreven staat bij deze workshop. Lees ze daarom even door.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn €249,-*.
Dit is inclusief één tot vier plakjes steen die je tijdens deze workshop gaat slijpen**. Bodali Jewels heeft qua stenen een bewuste keuze gemaakt voor diverse redenen. Mocht je meer dan twee stenen kunnen slijpen in deze workshop kun je een plakje steen bij kopen.
Natuurlijk mag je eigen gevonden/gekochte stenen meenemen als je die wil slijpen.

Een workshop dag duurt maximaal 5 uur.
Let op:
Loopt de workshop langer dan een kwartier uit ben ik genoodzaakt een extra toeslag te vragen, zie hiervoor de algemene voorwaarden workshops/lessen.

  * Onder voorbehoud van prijswijzigingen.
** Het betreft alleen de plakjes steen die je tijdens de workshop slijpt. Dus niet dat je plakjes die niet geslepen zijn gratis mee naar huis kan nemen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is om het paadje tussen de flats te nemen.
Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Tweedaagse workshop cabochon slijpen (3)
Tweedaagse workshop cabochon slijpen (1)
Tweedaagse workshop cabochon slijpen (5)
Tweedaagse workshop cabochon slijpen (2)
Agenda mei 2024
Tweedaagse workshop cabochon slijpen (2)

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.