Je eigen unieke sieraden leren maken

Leren edelsmeden in Den Haag!

Bodali Jewels in Den Haag is bij uitstek dé plek om kennis te maken met edelsmeden door een workshop edelsmeden te volgen. Heb je altijd al eens de wens gehad om zelf te leren hoe je met metaal of andere materialen aan de slag kunt, om zo je eigen unieke sieraad te maken? Dan kun je ook wekelijks  les in edelsmeden volgen waarin je de ambacht leert. Ik wil je dan graag helpen in het Atelier van Bodali Jewels! Zo kun je na het zelf leren van edelsmeden voor je familieleden of andere naasten ieder keer weer een leuk en uniek cadeau maken.

Bij Bodali Jewels in Den Haag wordt iedere 3e zaterdag van de maand van 10-16 uur en iedere donderdagavond van 19-22 uur les gegeven waarin je zelf kunt leren te edelsmeden. Je kunt ervoor kiezen om een bepaalde techniek van mij te leren, vrij te werken en mijn hulp te vragen (daar waar nodig) of een uitgebreid Bodali Jewels lessenplan te volgen om stap voor stap het vak te leren. Als je het lessenplan hebt afgerond kunt je met de eerste basistechnieken zelf edelsmeden en leuke sieraden maken. Na het lessenplan is het mogelijk om je vaardigheden verder uit te bereiden, zodat je in de toekomst meer mogelijkheden hebt om unieke sieraden te maken.

Naast de les edelsmeden geef ik ook diverse workshops edelsmeden:

  • Ring maken
  • Kettinghanger maken
  • Oorbellen maken

Ook geef ik Workshop edelstenen slijpen.

Tijdens de workshop en lessen krijg je uitleg over wat je moet of wilt gaan maken en hoe je dit moet gaan doen. Er is intensieve begeleiding tijdens het zelf leren van edelsmeden, dit komt doordat er maximaal 6 deelnemers kunnen deelnemen. Bij de aanvang van de eerste les zal ik aangeven op welke veiligheidsaspecten we met zijn allen moeten letten om ongelukken te voorkomen.

Kijk voor meer informatie op mijn website onder het kopje “workshops en lessen”. Heb je vragen neem contact met mij op via het contactformulier, de mail,  telefonisch of met de WhatsApp button op iedere pagina.

Mijn atelier in Den Haag is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer.

Uitgelichte producten