Snuffelen aan edelsmeden

Het snuffelen

Een verkort en versneld programma

In 10 lange lessen van 6 uur of 20 korte lessen van 3 uur leer je de basis van de eerste basistechnieken van edelsmeden. Je maakt tijdens deze lessen kennis met het vak en je kunt na het snuffelen aan edelsmeden thuis aan de slag met het maken van eenvoudige sieraden.
Het is goed haalbaar om de opdrachten in 10 lange of 20 korte lessen af te ronden. Echter streven we naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Het is altijd mogelijk dat je langer nodig hebt voor de te maken opdrachten. Mocht dit zo zijn dan raad ik je aan om extra lessen bij te boeken in plaats van opdrachten niet goed uit te voeren.

Wil je het vak goed en uitgebreid leren adviseer ik je de drie of vier jarige opleiding te volgen.

Op welke dagen?

Dag Tijden Frequentie
Woensdag 10.00-16.00 Wekelijks *
Donderdag 19.00-22.00 Wekelijks *
Zaterdag 10.00-16.00 1 x per maand *

* Check altijd de agenda i.v.m. sluitingsdagen

Handig om te weten

Er is plaats voor maximaal 5 personen. Zo is er voldoende aandacht voor iedere leerling. Je kunt instappen wanneer je wilt en naar gelang er plaats is. Het is dus niet zo dat in een bepaalde maand de opleiding start. Mocht een dag vol zitten kun je op de wachtlijst geplaatst worden. Als er voldoende aanmeldingen zijn om nog een dag of avond les te geven dan komt dat vanzelf op deze pagina te staan. Tevens zullen de personen die op de wachtlijst staan hierover als eerste geïnformeerd worden zodat zij de eerste mogelijkheid tot inschrijving hebben .

Gereedschappen

Je mag tijdens het snuffelen aan edelsmeden werken met de gereedschappen die aanwezig zijn in het atelier. Echter is de voorkeur dat je werkt met je eigen meegenomen gereedschappen. Informatie hierover ontvang je bij inschrijving.

Er is koffie, thee, ranja en wat lekkers aanwezig.
Fruit, lunch en eventueel ander eten of drinken dat je wenst dien je zelf mee te nemen.

Bodali Jewels hanteert algemene voorwaarden voor workshops/lessen. Zodra jij je opgeeft ga jij akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees ze daarom even door.

Kosten

Lesgeld

– De lessen zijn €65,-* per les van 10.00-16.00 uur en €39,50* per les van 19-22 uur.
– Bodali Jewels geeft tijdig aan als de kosten per les onverhoopt verhoogd worden, dit zal dan in het daarop volgende kwartaal plaatsvinden.
– Je betaald de lessen per kwartaal voor de 1e woensdag van het kwartaal, tenzij je ergens anders in het kwartaal start met de opleiding dan betaal je voor de start van jou eerste lesdag.
– Bodali Jewels geeft tijdig aan als er in het kwartaal lessen door sluiting vervallen. Onvoorzien uitvallen door bijvoorbeeld ziekte van de docent kunnen logischerwijs op een later tijdstip ingehaald worden zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden.
– Jij als cursist hebt de mogelijkheid om voor het begin van het kwartaal 1 les aan te geven dat je niet kunt. Deze les wordt niet in rekening gebracht. De overige lessen worden in rekening gebracht en komen niet in aanmerking voor restitutie of inhalen, dit geldt ook bij onverhoopt ziek of verhinderd te zijn.
– Bodali Jewels behoudt het recht om individuele afspraken met leerlingen te maken. Let op deze zijn niet overdraagbaar en van vertrouwelijke aard.

Materialenpakket

Voor het snuffelen heb je een materialenpakket nodig om je opdrachten uit het lesboek te maken. Dit materialenpakket wordt door Bodali Jewels verzorgd en aan de hand van de opdrachten ingeschat. De kosten hiervan worden voor aanvang van ieder leerjaar berekend op de grondstofprijs. Diverse additionele kosten zijn in dit pakket verwerkt.

Als je je aanmeld voor het snuffelen aan edelsmeden ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden workshops/lessen van Bodali Jewels.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Locatie

Het atelier van Bodali Jewels bevindt zich aan de Segbroeklaan 302 in Den Haag. Dit is de rondweg van Den Haag en daar mag je niet stoppen of parkeren. Voer in de navigatie Hanenburglaan 78 in dan is het atelier aan de linkerkant van de straat op de linker kopse kant van de flat.
Het atelier bevindt zich op de begaande grond en heeft een eigen voordeur die te bereiken is om het paadje tussen de flats te nemen.
Parkeren is gratis tot 18.00 uur in de omgeving van het atelier. Hierna is het tot 24 uur betaald parkeren. Het parkeerterrein voor de flat is privé terrein, hier mag je NIET parkeren.

Werk van leerlingen

Snuffelen aan edelsmeden
Snuffelen aan edelsmeden (7)
Snuffelen aan edelsmeden (5)
Snuffelen aan edelsmeden (6)
Snuffelen aan edelsmeden (8)
Snuffelen aan edelsmeden (3)

Volg Bodali Jewels op Facebook en Instagram.
Volg Bodali Gifts op Facebook en Instagram.