Laat je Art Clay designs afbakken bij Bodali Jewels

Heb je geen oven voor Art Clay dan kun je gebruik maken van de afbakservice bij Bodali Jewels.

Ben jij die creatieveling die thuis aan de slag wil (of al is) met Art Clay Silver oftewel zilverklei, maar je hebt geen Art Clay oven? Dan heb ik de oplossing voor jou! Ik bied afbakservice aan in een professionele Art Clay oven. 

Ik laat het werkstuk na het afbakken zoals het uit de oven is gekomen. Je zult het werkstuk zelf nog moeten schoon borstelen, eventueel schuren en polijsten.

Maak een afspraak:
Ik zorg dan dat de oven op temperatuur is als je in mijn atelier aankomt. Ik bak je design af in een professionele oven terwijl jij hierop wacht onder het genot van een kopje thee of koffie.
Een afspraak kun je maken via het contactformulier, mail, bel of WhatsApp (via de button op deze pagina) me even.  

Kosten zijn €5,- en €2,50 per af te bakken design. 

Opsturen:
Wil je je design opsturen om af te laten bakken is dat natuurlijk ook mogelijk. Echter adviseer ik dat niet i.v.m. de kwetsbaarheid van je design zolang het nog in de niet afgebakken staat is. Wil je het toch opsturen? Zorg dan dat je het goed verpakt. Je bent ten allen tijden zelf verantwoordelijk voor je design. Breekt je design tijdens het verzenden ben ik daar niet verantwoordelijk voor. Ik zal je, bij beschadiging, natuurlijk direct na het uitpakken in mijn atelier hiervan op de hoogte stellen.
Ik zal het design na het afbakken en de betaling d.m.v. een betaalverzoek of factuur aan je terugsturen.  Zorg ervoor dat je de juiste adresgegevens bij mij kenbaar maakt.
Kosten zijn €5,- en €2,50 per af te bakken design en de verzendkosten.

Designs met glas, van koper of brons Art Clay af laten bakken:
Het afbakken van designs met glas, koper en brons hebben een ander afbakproces. Hierdoor is het niet mogelijk om te wachten op je design tijdens het afbakken. Je kunt je design natuurlijk wel brengen en ophalen, ook is het mogelijk om het naar me op te sturen. Bij verzenden zijn alle risico’s voor eigen rekening.
Kosten voor deze designs zijn €7,50 en €5,- per design en de eventuele verzendkosten.

Heb je nog vragen over de afbakservice van Bodali Jewels neem dan contact met mij op via het contactformulier, de mail of bel me even.

Let op:

  • Een sieraad kan altijd een beetje vervormen tijdens het afbakken ondanks dat ik het goed stud voor het de oven in gaat. Vaak is deze vervorming goed te corrigeren.
  • Maak je iets met 925 zilver erin zoals bijvoorbeeld een haakje, oogje of knopje, laat dit van te voren weten, want dan moet de oven op een andere temperatuur ingesteld worden.
  • Slotjes kunnen niet mee afgebakken worden, daar de veer de temperatuur niet kan dragen.

Volg Bodali Jewels ook op Facebook en Instagram.
Volg ook Bodali Gifts op Facebook en Instagram.

afbak service
afbakken
afbakservice