Voor een uniek handgemaakt sieraad! Uniek handgemaakte sieraden bij Bodali Jewels

Uniek handgemaakte sieraden is waar het om draait bij Bodali Jewels. Wij vinden een standaard sieraad die in de fabriek gemaakt wordt eigenlijk helemaal niks. Daarom maken wij ze liever zelf. De unieke sieraden worden ambachtelijk gemaakt in ons eigen atelier.

Het is mogelijk om een sieraad op maat te laten maken, helemaal naar uw eigen smaak. Een uniek sieraad die niemand anders heeft. Tijdens het brainstormen nemen we uw wensen door en maak ik een schets van het ontwerp om het visueel te maken. Ik zal duidelijk aangeven wat er mogelijk is en wat niet. Ik werk met verschillende soorten materialen zoals goud, zilver en edelstenen. U kunt uw kapotte sieraden laten repareren. Tevens kunt u oude sieraden laten recyclen door het door mij te laten verwerken tot een mooi, nieuw en uniek sieraad. Zo blijven oude herinneringen bestaan, maar maakt het nieuwe unieke handgemaakte sieraad ook weer nieuwe herinneringen.

Bent u op zoek naar een mooie, unieke handgemaakte sieraad? Kijk dan gerust naar de webshop van Bodali Jewels, daar ziet u de producten die ik aanbied. Hier vindt u unieke handgemaakte ringen, armbanden, oorbellen, kettingen en zwangerschapskettingen en engelenroepers.

Mijn voorkeur heeft om van alles maar één uniek exemplaar te maken, zodat het een uniek sieraad is dat alleen u in uw bezit heeft. Echter kan het zijn dat sieraden op elkaar lijken, toch zijn ze allemaal net even anders om ze zo van elkaar te onderscheiden en wanneer u toch een sieraad ziet die vergelijkbaar is, kunnen wij samen met u kijken naar een nieuw ontwerp wat van uw sieraad weer een uniek handgemaakte sieraad maakt!

Dus zoekt u een uniek cadeau, dan is Bodali Jewels ook de aangewezen webshop. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooi handgemaakte sieraad als cadeau dat u speciaal voor diegene heeft uitgezocht. Het is ook mogelijk om een cadeaubon te kopen die u aan iemand cadeau kan geven. De grootte van het bedrag van de cadeaubon is uw eigen keuze. Zo kunt u uw familieleden, vrienden of kennissen altijd verrassen met een uniek sieraad!

Uitgelichte producten